هکرها لیستی از شماره تلفن و آدرس محل سکونت نه نفر از کسانی که به داعش پیوستهاند را منتشر کردند. این افراد از کشورهای مختلف از جمله ترکیه، اندونزی، کویت و عراق هستند. علاوه بر این، یکی از هکرها فاش کرد که چگونه این سازمان تروریستی از طریق اینترنت اقدام به جذب افراد میکنند.
به گفتهی این هکر که «جان جو» نامیده میشود، توییتر یکی از مکانهایی است که داعش برای پیدا کردن اعضای خود بکار میبرد. آنها افرادی که عقایدشان شبیه دیدگاههای داعش است را پیدا کرده و با گذاشتن پیغام با آنها ارتباط برقرار میکنند.
جان جو در مصاحبهای با توییتر گفت: «ما برای کشف آن، عملیاتی ضربتی را آغاز کردیم.»
وقتی که اعضای داعش با این افراد ارتباط برقرار میکنند، سعی میکنند که آنها را برای جنگ، به آمدن به سوریه متقاعد کنند. به گفتهی جان جو استخدام کنندگان با دادن شماره تلفن و آدرسهایی سعی میکنند این افراد را به اهداف تعیین شده سوق دهند.
اگر فرد مورد نظر امکان سفر به سوریه را ندارد، اعضای داعش سعی به متقاعد کردن او برای انجام حملات تروریستی در کشورهایشان میکند.
جان جو یکی از مدارک گفتگوی خود با اعضای داعش که در آن به سفر به سوریه یا انجام عملیات تروریستی ترغیب شده را به خبرنگار اپک تایمز نشان داد.
فرد استخدام کننده در این گفتگو از هکر خواسته است تا وارد عمل شود، زمانی که وی گفت که نمیتواند به سوریه سفر کند از او خواسته تا برای کشتن مردم در شهر خود وارد عمل شود.
او گفته: «ضربه بزن،سپس ضربات بیشتری بزن و آنقدر بزن تا همه آنها کشته شوند.»
جان جو بخشی از یک عملیات گسترده تحت عنوان « #OpISIS» است، که توسط چندین گروه هکر راهاندازی شد. این افراد جزء گروههای GhostSec, CtrlSec و برخی هکرهای ناشناس هستند.
هکرها عملیات خود را به شیوههای مختلف اجرا میکنند. برخی وبسایتهای وابسته به داعش را مورد حمله قرار میدهند، گروهی وارد اکانتهای اعضای داعش در شبکههای اجتماعی میشوند و برخی دیگر به دنبال اعضای اصلیتری از داعش هستند.
عضو ارشد گروه GhostSec اخیراً طی مصاحبهای با اپک تایمز جزییات کار هکرها را تشریح کرد. آنها موفق به پیشگیری از یک حملهی تروریستی در تونس شدند و قادرند از حملهی شبیه این در نیویورک جلوگیری کنند.
در خلال گفتگوهای پر تنش بین هکرها با استخدام کنندگان داعش، آنها را برانگیخته میشوند. روز ۲ سپتامبر، یکی از استخدام کنندگان تازهکار داعش که حساب توییتری به نام «ونس پدروسو» داشت به هکرها گفت: « کافر اگر میتوانی مرا هک کن». فقط دو روز بعد هکرها اطلاعات شخصی او که شامل شماره تلفن و آدرس خانه او در فلیپین بود را منتشر کردند.
سپس هکرها یک پیام به همراه یک تصویر از صفحه راهنمایی به FBI در توییتر او گذاشتند و نوشتند : «محل سکونت شما برای FBI فرستاده شد.»
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.