Search
Asset 2

تلفات گرمای شدید در هند به بیش از ۱۴۰۰ نفر رسید (به همراه تصاویر)

گرمای شدید در هند
(Sanjay Kanojia/AFP/Getty Images)
گرمای شدید در هند
(Sanjay Kanojia/AFP/Getty Images)

با وجود آنکه گرما در فصل تابستان در هند امری عادی‌ست، گرمای شدید در بسیاری از مناطق هند، زندگی مردم را مختل کرده و تا کنون جان بیش از ۱۴۰۰ نفر را گرفته است.

بالاترین درجه‌ی حرارت در روز چهارشنبه ۶ خرداد ۴۷ درجه‌ی سانتی‌گراد در ایالت شرقی جارکند و اودیشا ثبت شده است.

مردم بسیاری در اثر گرمای شدید دچار عوارض گرمازدکی شده‌اند و در اثر ذوب شدن سطح جاده‌ها رفت و آمد اتومبیل‌ها میسر نیست.

دانشمندان به دنبال یافتن دلایل وقوع این تغییرات آب و هوا در هند هستند. «بنجامین کوک»، دانشمند و محقق موسسه‌ی گودارد ناسا در این خصوص گفت که در تغییرات آب و هوایی عاملی وجود دارد و شناسایی آن مستلزم مطالعات  تحقیقات زیادی در این زمینه است.

به گفته «مونیکا گرت»، کارشناس هواشناسی CNN، هند تحت تاثیر بادهای گرم و خشک از سمت پاکستان و شمال غرب هند است و این باعث خشکی هوا و پایین بودن نقطه‌ی شبنم شده است. این وضعیت تا پایان هفته نیز ادامه خواهد داشت.

در کشورهای پاکستان و افغانستان نیز دمای هوا به بیش از ۳۷ درجه سانتی‌گراد رسیده است، ولی تبعات ناشی از گرمای شدید در هند به دلیل جمعیت بالا بیشتر است.

گرمای شدید و فقر در هند
(MONEY SHARMA/AFP/Getty Images)

حدود دو سوم جمعیت ۱.۲ میلیارد نفری هند از داشتن برق محروم هستند. این بدان معناست که حدود ۴۰۰ میلیون نفر در این کشور به تهویه مطبوع و دستگاه‌های سرمایشی دسترسی ندارند.

هند تابستان‌های زودهنگام زیادی را تجربه کرده است. در ماه‌های اردیبهشت و خرداد معمولاً دمای هوای حدود ۴۰ درجه‌ی سانتی‌گراد ثبت شده است. موج گرما در سال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ باعث مرگ صدها هزار نفر در این کشور شد.

میزان گرما در بخش‌های جنوبی هند بیشتر است ولی معمولا اکثر مناطق این کشور حدود ۳۰ روز از گرمای زیاد رنج می‌برند. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که در طول صده اخیر ایالات آندرا پرادش و تلانگانا بدترین آسیب‌ها را از گرما دیده‌اند.

این در حالی‌‏ست که پیش بینی‌ها از احتمال ریزش باران موسمی در آخر هفته خبر می‌دهد. روز چهارشنبه نیز بارش باران در حیدرآباد باعث شادی بسیاری از مردم شد.

گرمای شدید و فقر در هند
(MONEY SHARMA/AFP/Getty Images)

 

فقر و گرمای شدید در هند

 

اپک‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی