Search
Asset 2

دو روز تا پایان کار جشنواره بین‌‏المللی فیلم فجر

 

بخش بین المللی سی‌‏وسومین دوره جشنواره فیلم فجر، از پنجم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور دوستداران سینما در پردیس ملت آغاز به کار کرده و تا ۱۲ اردیبهشت ماه به کار خود ادامه می‌‏دهد.

این جشنواره نخستین تجربه مستقل خود را با نمایش فیلم «کپی برابر اصل» کیارستمی برای نخستین بار با دوبله فارسی در ایران آغاز کرد.

بازیگر زن اصلی این فیلم «ژولیت بینوش» هنرپیشه فرانسوی است. وی برای بازی در فیلم «بیمارانگلیسی» برنده جایزه اسکار شد. بینوش در فیلم «کپی برابر اصل» نقش زنی راکه  صاحب یک گالری هنر است و به‌‏ تازگی با یک مرد انگیسی آشنا شده، ایفا می‌‏کند.

در این دوره ازجشنواره بین‌‏المللی فجر فیلم‌‏‌‏هایی از۵۴ کشور به نمایش در می‌‏آیند. این فیلم‌‏ها در بخش‌‏های مختلف به نام‌های «سینمای سعادت»، «جلوه‌گاه شرق» و «هنر و تجربه» به رقابت خواهند پرداخت.

گفته می‌‏شود در جشنواره امسال ۱۰۰ خریدار وپخش کننده از ۷۰ کشور جهان حضور دارند و قراراست ۲۹۰ عنوان فیلم که در سه سال گذشته تولید شده به خریداران عرضه شود.

همچنین در بخش سینمای جهان یا «سینمای سعادت”  اسامی دو سینماگر ایرانی، «نیکی کریمی» و «رضا میرکریمی» در لیست داوران این جشنواره به چشم می‌خورد. در این بخش سه فیلم ایرانی «خداحافظی طولانی» به کارگردانی فرزاد موتمن و «بدون مرز» اثر امیرحسین عسگری و «۳۶۰ درجه» ساخته سام قریبیان به نمایش در می‌‏آیند.

علاوه براین دربخش «هنر وتجربه» فیلم‌های «من دیگه گو مارادونا هستم» به کارگردانی بهرام توکلی و «اعترافات ذهن خطرناک من» اثر هومن سیدی نیز با ۱۲ فیلم غیر ایرانی رقابت می‌کنند.

دربخش «جلوه‌‏گاه شرق» سه تن از سینماگران ایرانی، علیرضا رضا داد ونگار جواهریان ومنوچهر محمدی سه نفر از هشت دوار قضاوت هستند. در این بخش فیلم‌های «در دنیای تو ساعت چند است؟» به کارگردانی صفی یزدانیان، «قندون جهیزیه» به کارگردانی علی ملاقلی‌پور و «مزار شریف» ساخته حسن برزیده به نمایش درمی‌‏آیند.

این جشنواره تا روز دوازده اردیبهشت به کار خود ادامه می‌‏دهد.

اپک‌‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی