Search
Asset 2

محکوم شدن یک کانادایی به جرم حمله با اسید به دوست‌‏دخترش

یک کانادایی اهل کبک به جرم حمله با اسید به دوست دخترش در سال ۲۰۱۲  گناه کار شناخته شد.

پس از آن که «نیکولاس استفاناتوس» یک سطل حاوی مواد شسشتشوی خورنده و اسیدی را در کبک روی «تانیا اس.تی آرنالد» ریخت، وی از ناحیه‌‏ی سر، صورت و قفسه‌‏ی سینه به شدت مصدوم شد.

وی در جلسه‌‏ی روز پنجشنبه‌‏ی دادگاه ضمن اقرار صریح و عجیب به گناهکاربودن خود ابراز ندامت کرد و گفت که دوست دخترش را دوست داشته است. وی افزود که با اقرار صریح به گناهکار بودنم می‌‏خواهم کمی از درد‌‏های تانیا وخانواده‌‏اش کم شود.

به گزارش سی‌‏تی‌‏وی نیوز، تانیا در طی ابراز ندامت نیکولاس دادگاه را ترک می‌‏کند. تانیا در این خصوص گفت: «با هیچ کلمه‌‏ای نمی‌‏توان وضعیت مرا تسلی بخشید.»

وی گفت که فقط در دادگاه منتظر شنیدن این از نیکولاس بودم که «من گناهکارم».

تانیا پس از حمله برای درمان سوختگی‌‏های خود که بیش از ۷۰ درصد از بدنش را فراگرفته بود، در کما به سر می‌‏برد. وی در برخی ازکشور‌‏ها از جمله ایالات متحده تحت جراحی‌‏های متعددی قرار گرفت.

تانیا روز پنجشنبه اعلام کرد که با وجود استفاده از درمان‌‏های متعدد پزشکی هنوز جای زخم‌‏ها قابل رؤیت است.

ماه دسامبر، وی عمل دیگری روی سر خود برای کاهش اثر این زخم‌‏ها خواهد داشت. وی درباره‌‏ی وضعیتش گفت که الآن شرایط بهتری دارد.

در حال حاضر نیکولاس در حالی که ۲ سال و نیم در بازداشت بوده است، در انتظار محاکمه به سر می‌‏برد. او احتمالاً به ۱۴ سال زندان محکوم خواهد شد.

تانیا در این باره گفت که هر چقدرهم زمان زندانی شدن نیکولاس طولانی باشد، نمی‌‏تواند آنچه که وی از میان آن گذشته است را جبران کند و آن‌‏چه از دست داده است هرگز به او بر نخواهد گشت.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی