Search
Asset 2

ویدئو: پرواز پهباد خود‌‏پرواز پنتاگون با سرعت ۷۲ کیلومتر در ساعت در یک اتاق

 

اخیراً پنتاگون به تکنولوژی ساخت پهباد بسیار سبک وزنی دست یافته که می‌توان از آن برای رها کردن بسته، جمع‌آوری اطلاعات، یا حمله به دشمن و مصارف نظامی استفاده کرد.

این پهباد خود‌‌‏پرواز سریع و سبک وزن در سال ۲۰۱۴ طرح ریزی شد. به تازگی عملکرد این دستاورد که قادر است ۷۲ کیلومتر در ساعت پرواز کند، در محل یک انبار به نمایش درآمد. این پهباد خودپرواز قادر است هنگام حرکت، موانع را جای خالی دهد.

این دِرون (پهباد) همان ربات پرنده ساخت شرکت DJI چین است که با موتورهای اضافی و خلبان اتوماتیک اصلاح شده است. ضبط پرواز نشان می‌دهد که خلبان اتوماتیک قادر به دیدن موانع و کم کردن سرعت برای دور زدن مانع بدون دخالت انسان است.

در آزمایشی در انباری قدیمی که توسط جعبه موانعی مانند دیوار شبیه سازی شده بود، مهارت، چابکی و سرعت این پهباد محک زده شد.

علاوه بر این به این هواپیما دستگاه سونار، واحدهای اندازه‌گیری اینرسی، تکنولوژی رادار لیزری برای رسم نقشه‌های سه‌‌‏بعدی از محیط اطراف که توسط گوگل برای رانندگی خودکار استفاده می‌شود، متصل است.

«مارک ماسیرا»، مدیر برنامه DARPA (آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در حال حاضر بزرگ‌‌‏ترین چالش برای تیم تحقیقاتی، پیشرفت الگوریتم‌ها و بهره‌وری کارایی محاسبانی برای توسعه محدوده درک این پرنده‌ها و اصلاح جرم آن برای افزایش سرعت در مسیرهای تنگ و مانورهای ناگهانی در سرعت‌های بالاست.»

این پهباد چند بار نیز سقوط کرد ولی به گفته ماسیرا، زمانی که یک تکنولوژی را بیشتر از محدودیت‌هایش به جلو می‌برید، این غیر منتظره نیست.

با آنکه این پهباد کوچک‌‌‏ترین، سریع‌‌‏ترین و باقابلیت‌‌‏ترین پهباد موجود است، اما مشخصه بارز آن تناسب درست از لحاظ اندازه، سرعت و عملکرد است که با حرکت از میان پنجره‌ها و ساختمان‌های ویران شده به سربازان در داخل شهر کمک می‌‌‏کند.

ماسیرا گفت: «چیزی که این برنامه را چالش برانگیز کرده، یافتن بهترین اندازه از لحاظ کوچکی، وزن و قدرت با محدودیت‌های قدرت محاسبات پردازنده برای انجام ماموریتی پیچیده و کاملا خودکار است.»

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی