Search
Asset 2

کنسرت ویژه‌‏ی بانوان در نیاوران برگزار می‌‏شود

پوستر کنسرت ویژه‌‏ی بانوان
پوستر کنسرت ویژه‌‏ی بانوان
پوستر کنسرت ویژه‌‏ی بانوان
پوستر کنسرت ویژه‌‏ی بانوان

گروه موسیقی «روژآوا» که متشکل از نوازندگان زن است، در فرهنگسرای نیاوران برای بانوان به اجرای برنامه می‌‏پردازد.

این کنسرت در ساعت ۲۱ روزهای سوم و چهارم اردیبهشت‌‏ماه در دو بخش اجرا می‌‏شود.

بخش نخست شاملقطعاتی نظیر چهارمضراب اثر استاد ابوالحسن صبا، تصنیف تربناک، ساز و آواز تار و کمانچه، ساز و آواز شوشتری و تصنیف سیل دمادم در دستگاه همایون است.

در بخش دوم نیز  قطعاتی همچون ساز و آواز، ساقی نامه، تصنیف دست افشان در دستگاه ماهور و  قطعه ضربی برای علاقه‌‏مندان به اجرا در خواهد آمد.

پدیده احرارنژاد (تار)، شیما بلوکی‌‏فر (کمانچه)، آوا ایوبی (تارباس)، نازنین پدرثانی (تنبک) و مژگان ابوالفتحی (دف،دایره و کوزه)، نوازندگان گروه «روژآوا» را تشکیل می‌‏دهند.

این گروه از سال گذشته با هدف ترویج موسیقی کلاسیک و نیزارتقاء سطح فرهنگ و آگاهی عمومی در زمینه‌‏ی موسیقی بانوان، فعالیت خود را آغاز کرد.

این نخستین کنسرت گروه رژآوا است و آنها قصد دارند در سال جاری به اجراهای خود در شهرهای مختلف ادامه دهند.

بهای بلیط این کنسرت ۴۰هزار تومان است و علاقه‌‏مندان می‌‏توانند برای تهیه آن به سایت ایران کنسرت مراجعه نمایند.

اپک‌‌‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی