Search
Asset 2

همایون خبر از بازگشت پدر داد

همایون خبر از بازگشت پدر داد
همایون خبر از بازگشت پدر داد
(Mohamdreza Shajarian, Masih Azarakhsh)
(Mohamdreza Shajarian, Masih Azarakhsh)

محمدرضا شجریان، استاد آواز بعد از یک دوره طولانی درمان در آمریکا، به ایران بازگشت. همایون شجریان، فرزند استاد شجریان با اعلام این خبر در صفحه اینستاگرام خود نوشت که بامداد روز جمعه ۲۶ شهریور، پدرش به ایران بازگشته و حال او بهتر از ماه‌های گذشته است.

«دوستان گرامى سلام بامدادِ امروز پدر به ایران بازگشتند. خدارو شکر حال ایشان خیلى بهتر از ماه‌هاى گذشته است، بر همین اساس پزشکان اجازه پرواز دادند و توانستند براى ادامه این دوره به خانه بازگردند تا مراحل بعدى درمانشان فرا برسد. ممنون از لطف و محبت بى پایان شما عزیزان که در این روزگار قوت قلب بوده‌اید و هستید. ممنون از همه دوستانى که لحظه به لحظه پیگیرى کردند و زحمات را به جان خریدند. سپاسگزار از مسئولان محترمى که تا رسیدن پدر به ایران براى رفع مشکلات سفر از هیچ کمکى دریغ نکردند و آسایش ایشان را فراهم کردند.»

در طول شش ماه گذشته و از زمانی که خبر بیماری آقای شجریان اعلام شد، واکنش‌های گسترده هواداران او در شبکه‌های اجتماعی ادامه داشته است. آقای شجریان نوروز امسال با انتشار ویدئویی خبر بیماری خود را اعلام کرد.

در تیرماه امسال، همایون شجریان در اینستاگرام نوشت که پدرش بعد از پنج ماه اقامت در آمریکا مرحله اول درمان را سپری کرده است.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی