Search
Asset 2

ابزار ٣٠٠ میلیون ساله‌‏‌‏ی ساخت دست انسان

عكسى از ساختار سنگ آهك. برخى مى گويند كشف اشياء دست‌‏ساز قرن ١٨ زير لايه‌‏هاى سنگ آهك نشان‌‏گر اين مطلب است كه انسان‌‏ها از صدها ميليون سال پيش روى زمين زندگى مى‌‏كرده‌‏اند و حتى دارای تمدنى پيشرفته نیز بوده‌‏اند.
عکسى از ساختار سنگ آهک. برخى مى گویند کشف اشیاء دست‌‏ساز قرن ١٨ زیر لایه‌‏هاى سنگ آهک نشان‌‏گر این مطلب است که انسان‌‏ها از صدها میلیون سال پیش روى زمین زندگى مى‌‏کرده‌‏اند و حتى دارای تمدنى پیشرفته نیز بوده‌‏اند.

کیهان پر‌‏از رمز و رازهایی است که دانش کنونی ما را به چالش می‌‏کشد.

در بخش «ماوراء دانش»، اپک تایمز برای برانگیختن تخیل شما، به جمع‌‏آوری داستان‌‏های عجیب و پدیده‌‏هایی باورنکردنی می‌‏پردازد. آیا آن‌‏ها حقیقت دارند؟ تصمیم با خودتان است.

«اشیاء در مکان‌‏هاى بى‌‏ارتباط » و یا «OOPart» اصطلاحى است که براى چندین شیء ماقبل تاریخی به کار مى‌‏رود که در مکان‌‏هاى مختلف دنیا کشف شده است؛ ولى پیشرفت تکنولوژی آن‌‏ها با دوره‌‏ی ساخته‌‏شده هماهنگى ندارد. این اشیاء معمولاً دانشمندان  را کلافه می‌‏کند؛ ولی محققین ماجراجوئى که به تئورى‌‏هاى دیگر اعتقاد دارند را شاد کرده و میان آن‌‏‌‏ها بحث به‌‏راه مى‌‏اندازد.

کارکنان یک معدن سنگ در استان آیکس – اِن در فرانسه در قرن ١٨ نکته‌‏ای را کشف کردند که هنوز به‌‏ صورت یک معما باقى مانده ‌‏است.

آن‌‏ها لایه به لایه سنگ آهک را حفارى کردند. در لایه‌‏ی شنى بین لایه‌‏هاى ١١ و ١٢ اشیاء دست‌‏سازى را پیدا کردند که به نظر، زمان زیست انسان بر زمین را به تمسخر می‌‏گیرد. این یافته در مجله‌‏ی آمریکائی علوم و هنر در سال ١٨٢٠ به‌‏دست «تى.دى پُرتر» که در آن زمان مشغول ترجمه‌‏ی کار «کنت بورنون» به‌‏نام «کانى شناسى» بود، ثبت شد. مقاله‌‏ی مذکور روى اینترنت در وب‌‏سایت یک مؤسسه‌‏ی غیرانتفاعی که نسخه‌‏هاى دیجیتالى از کارهاى چاپ شده مى سازد، قابل دسترس است.

با این‌‏حال که پرتر هیچ تاریخ ساختى براى این اشیاء بر اساس مکان آن‌‏ها معین نکرده، «رُى بِین‌‏تن» در کتاب خود با نام «کتاب ماموت پدیده‌‏هاى ناشناخته» ذکر کرده که این سنگ آهک ٣٠٠ میلیون ساله مى باشد.

پرتر به نقل از بورنون می‌‏گوید :«باقى‌‏مانده‌‏هاى ستون و قطعه‌‏هایى از سنگ‌‏هاى نیمه‌‏کاره پیدا کردند و این سنگ دقیقاً مشابه با همان سنگ‌‏ معدن بود. همچنین سکه، دسته‌‏ی چکش و ابزار و تکه‌‏هائى از ابزارهای چوبی یافتند. ولى چیزى که بیشتر توجه‌‏شان را جلب کرد تخته‌‏اى به ابعاد ۲.۵ سانتیمتر قطر و ۲.۵ متر طول بود».

این تخته مانند تخته‌‏هایى بود که سازندگان و معدن‌‏چیان امروزى استفاده مى‌‏کنند. به نظر مى‌‏رسد انسا‌‏ن‌‏های آن‌‏زمان درست همانند انسان‌‏های امروز کارهای معادن را انجام می‌‏داده‌‏اند – زمانی بسیار پیش از این‌‏که طبق تصورات عده‌‏ای حتی بشری وجود داشته باشد، چه برسد به این‌‏که از ابزاری نیز استفاده کند.

سنگ‌‏هاى ساخته شده و یا نیمه‌‏کاره هیچ تغییرى نکرده‌‏اند؛ ولى تمامى ابزار چوبى تبدیل به عقیق، نوعی سنگ سفت شده‌‏اند.

پرتر در ادامه گفت: «این‌‏جا (با نگرشى به کنت بورنون ) اثری از ساخته‌‏های دست بشر داریم که درعمق ۴.۵ متری جاسازى شده و با ١١لایه آهک فشرده پوشیده شده است. همه چیز نشان مى دهد که این کار در همان نقطه‌‏اى که آثار آن برجاى مانده اجرا شده ‌‏است. بنابراین انسان پیش از شکل‌‏گیرى این سنگ وجود داشته‌‏؛ چراکه پیش از آن به درجه‌‏ای از تمدن رسیده که شناختى از هنر داشته باشد، سنگ را بسازد و از آن ستون‌‏هایی بنا کند.»

اپک‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی