Search
Asset 2

آمریکا بسته کمک تسلیحاتی ۸ میلیارد دلاری خود را برای سفر زلنسکی آماده می‌کند

دو مقام آمریکایی روز چهارشنبه گفتند آمریکا قصد دارد در جریان سفر ولودیمیر زلنسکی به واشنگتن از بسته کمک نظامی ۸ میلیارد دلاری خود برای اوکراین رونمایی کند.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین با جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در مراسمی در حاشیه هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک در ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴ دیدار می‌کند. (ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP via Getty Images)

دو مقام آمریکایی گفتند آمریکا قصد دارد روز پنج‌شنبه در جریان سفر ولودیمیر زلنسکی به واشنگتن از بسته کمک نظامی ۸ میلیارد دلاری خود برای اوکراین رونمایی کند.

بر اساس گزارش رویترز، دولت جو بایدن با کنگره وارد بحث و جدل شده تا قبل از ۳۰ سپتامبر- پایان سال مالی فدرال- که اختیارات دولت منقضی می‌شوند، مجوز اعطای ۵.۶ میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین را صادر کند.

مقامات آمریکایی روز پنج‌شنبه گفتند که کاخ سفید قصد دارد به کنگره اطلاع بدهد که قرار است ۵.۶ میلیارد دلار از ذخایر تسلیحاتی آمریکا برداشت کند. به گفته مقامات، محتویات این بسته کمکی هنوز قطعی نشده است.

رویترز در ماه جاری گزارش داد که دولت بایدن در حال بررسی یک طرح پشتیبان است که می‌خواهد بر اساس آن روی برنامه ارسال محموله‌ها به اوکراین کار کند.

طبق این گزارش، قرار است یک جدول زمانی طولانی‌ مدت برای تحویل تسلیحات و تجهیزات تنظیم شود تا امکان انتقال تدریجی منابع به اوکراین فراهم شده و ضرب‌الاجل ۳۰ سپتامبر نیز نادیده گرفته نشود.

مورد دوم که برای روز پنج‌شنبه در نظر گرفته شده، شامل یک بسته کمکی به ارزش ۲.۴ میلیارد دلار است که بر اساس آن قرار شده دولت اجازه دهد که به‌ جای برداشت از ذخایر تسلیحاتی کشور، برای اوکراین سلاح بخرد.

به گفته یکی از مقامات آمریکایی، این کمک‌ها شامل مهمات، تسلیحات ضدپهپاد و مواد لازم برای تولید مهمات در اوکراین می‌شوند.

از این گذشته، آمریکا روز چهارشنبه از اختصاص ۳۷۵ میلیون دلار به اوکراین از طریق اختیارات ریاست‌جمهوری خبر داد.

به گفته دو مقام آمریکایی، این بسته شامل اولین محموله بمب‌های دقیق با برد ۱۳۰ کیلومتر است که به نام تسلیحات دورپرتاب شناخته می‌شوند. تسلیحات دورپرتاب از طریق جنگنده‌ها پرتاب می‌شوند و می‌توانند هدف‌شان را با دقت بالایی مورد اصابت قرار دهند.

به نوشته رویترز، اوکراین تا حد زیادی از به‌کارگیری تسلیحات اعطایی آمریکا در حمله به روسیه منع شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی