Search
Asset 2

عفو بین‌الملل: مقامات جمهوری اسلامی باید اجرای حکم اعدام بنیامین نقدی را فورا متوقف کنند

سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه‌ای خواستار توقف فوری هرگونه اقدام برای اجرای حکم اعدام بنیامین نقدی، ورزشکار ایرانی شد.
(Social Media)

سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه‌ای خواستار توقف فوری هرگونه اقدام برای اجرای حکم اعدام بنیامین نقدی، ورزشکار ایرانی شد و اعلام کرد که این حکم پس از محاکمه‌ای «به‌شدت ناعادلانه» صادر شده است.

بر اساس این بیانیه، بنیامین نقدی در ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) از سوی دادگاه انقلاب شیراز، در استان فارس به اتهام «افساد فی‌الارض» به اعدام محکوم شده است.

عفو بین‌الملل اعلام کرد که این اتهام بر پایه ادعاهایی مبنی بر استفاده او از یک کپسول آتش‌نشانی علیه نیروهای امنیتی در جریان اعتراضات سراسری مطرح شده است.

این سازمان حقوق بشری افزود بنیامین نقدی در ۳ ژانویه (۱۳ دی ماه) در شیراز بازداشت شد و به مدت ۵۳ روز در وضعیت ناپدیدسازی قهری نگهداری شد و رسانه‌های دولتی ایران تنها یک روز پس از بازداشت و پیش از آغاز روند دادرسی، ویدئویی از «اعتراف» بنیامین نقدی را منتشر کردند.

در این بیانیه تصریح شده است: «سازمان عفو بین‌الملل نگران است که این «اعتراف» تحت اجبار گرفته شده باشد؛ زیرا الگوی مستند و شناخته‌شده‌ای از سوی مقامات جمهوری اسلامی در گرفتن «اعترافات» اجباری تحت شکنجه و سایر اشکال بدرفتاری وجود دارد.»

عفو بین‌الملل از مقامات جمهوری اسلامی خواسته است که اجرای حکم اعدام بنیامین نقدی را فورا متوقف کرده و حقوق او برای برخورداری از دادرسی عادلانه و رعایت استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر را تضمین کنند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی