دفتر ارتباطات رسانهای شاهزاده رضا پهلوی اعلام کرد شروین باقری، قائم حسینی، امیرحسین ملکی و علی دشتی برای اجرای اعدام در اصفهان به سلول انفرادی منتقل شدهاند.
این نهاد روز سهشنبه، ششم مرداد با اعلام این خبر افزود: «جمهوری اسلامی قاتل فرزندان بیگناه ایران است. پیش از آن که دیر شود، صدایشان باشید.»
مای ساتو گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران نیز روز سهشنبه در بیانیهای با محکوم کردن اعدام امیرحسین صفری و ابوالفضل سپاهی گفت که او گزارشهایی دریافت کرده است که شروین باقریان جبلی و سه نفر دیگر از بازداشتشدگان پرونده میدان علیخانی اصفهان آخرین ملاقات خود را با خانوادههایشان انجام دادهاند و امکان دارد اعدام آنان از فردا انجام شود.
او با تکرار درخواست خود مبنی بر توقف فوری اعدامها در ایران تاکید کرد: «این اعدامها برای هیچکس عدالت به همراه ندارد؛ نه برای متهمانی که از حق برخورداری از دادرسی عادلانه محروم شدهاند، نه برای چهار نیروی امنیتی که مرگشان هرگز در هیچ دادگاه علنی و شفافی بررسی نشده است.»
پرونده میدان علیخانی بعد از کشته شدن چهار عضو بسیج و یگان ویژه به نامهای حسین رمضانی، محمد همتی، سیدعلی خشوعی و ولیالله صفری در جریان اعتراضات دی ماه گذشته تشکیل شده است.
براساس گزارشها، تاکنون چهار نفر از ۱۲ جوان این پرونده اعدام شدهاند. گلمحمد محمدی و عرفان اسفندیاری در پرونده علیخانی هفته گذشته اعدام شدند.

















