Search
Asset 2

یک منبع آگاه: انگشتان دست و پای گل‌محمد محمدی هنگام تشییع پیکرش شکسته بود

یک منبع آگاه به اپک‌تایمز گفته است که انگشتان دست و پای گل‌محمد محمدی که در پرونده «میدان علیخانی» اعدام شد، هنگام تشییع پیکرش شکسته بوده است.
(Social Media)

یک منبع آگاه به اپک‌تایمز گفته است که انگشتان دست و پای گل‌محمد محمدی که در پرونده «میدان علیخانی» اعدام شد، هنگام تشییع پیکرش شکسته بوده است.

بر اساس اطلاعاتی که این منابع آگاه عنوان کرده است فشارهای امنیتی علیه خانواده گل‌محمد محمدی پس از اجرای حکم اعدام او ادامه یافته است و همچنین شماری از اعضای این خانواده در معرض اخراج اجباری از ایران و بازگردانده شدن به افغانستان تحت کنترل طالبان قرار دارند.

این منبع افزود پس از اجرای حکم اعدام گل‌محمد محمدی، نیروهای امنیتی در اطراف محل سکونت خانواده او مستقر شده‌اند و رفت‌وآمد اعضای خانواده و نزدیکانشان را تحت نظر گرفته‌اند.

به گفته او، مراسم خاکسپاری آقای محمدی نیز با حضور گسترده نیروهای امنیتی و اطلاعاتی برگزار شده است و شمار زیادی از ماموران در محل حضور داشته‌اند.

گل‌محمد محمدی در ارتباط با پرونده موسوم به «میدان علیخانی» با اتهام «محاربه» روبه‌رو شد و در نهایت به حکم دوبار اعدام محکوم شد.

گل‌محمد محمدی ۲۳ ساله در روز یک‌شنبه ۲۸ تیرماه به همراه عرفان اسفندیاری در اصفهان اعدام شدند.

ابوالفضل سپاهی بادجانی و امیرحسین صفری حسین‌آبادی، دو تن از متهمان دیگر این پرونده نیز صبح سه‌شنبه ۶ مرداد اعدام شدند.

علیرضا سپاهی،‌ علیرضا رئیسی، قائم حسینی،‌ امیرحسین ملکی، علی دشتی، امیرحسین ابراهیمی انالوجه، شروین باقریان و ابوالفضل ابراهیمی از دیگر بازداشت‌شدگان پرونده میدان علیخانی اصفهان هستند.

قوه قضائیه جمهوری اسلامی مدعی شده است که این افراد در کشته شدن چهار عضو بسیج و یگان ویژه به نام‌های حسین رمضانی، محمد همتی، سیدعلی خشوعی و ولی‌الله صفری نقش داشته‌اند.

مای ساتو، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران روز سه‌شنبه، ششم مرداد در واکنش به این اعدام‌ها اعلام کرده بود متهمان در این پرونده از حق برخورداری از دادرسی عادلانه محروم شده‌اند و اعدام کردن معترضان دی ماه در این پرونده باعث تامین عدالت نمی شود.

او افزوده بود که پرونده کشته شدن چهار نیروی امنیتی در اعتراضات دی ماه اصفهان نیز در هیچ دادگاه علنی و شفافی بررسی نشده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی