Search
Asset 2

قوه قضائیه جمهوری اسلامی از ۲۴۰ مورد توقیف اموال در ایران خبر داد

قوه قضائیه جمهوری اسلامی اعلام کرده است که تاکنون ۲۴۰ مورد از اموال و املاک افرادی که آن‌ها را «خائنین به وطن و مردم» معرفی کرده است، توقیف شده است.
استودیوی رسانه ایران اینترنشنال در لندن.(CARLOS JASSO / AFP via Getty Images)

قوه قضائیه جمهوری اسلامی اعلام کرده است که تاکنون ۲۴۰ مورد از اموال و املاک افرادی که آن‌ها را «خائنین به وطن و مردم» معرفی کرده است، توقیف شده است.

به گزارش میزان، ۱۴۳ مورد از این اموال و املاک در تهران توقیف شده است و بخشی از این اموال متعلق به خبرنگاران رسانه‌هایی از جمله ایران اینترنشنال و من‌وتو، فعالان و گردانندگان رسانه‌های مخالف جمهوری اسلامی در خارج از کشور بوده است.

بر اساس این گزارش، همچنین ۱۸۲ حساب بانکی متعلق به این افراد در بانک‌های کشور مسدود شده است.

قوه قضائیه جمهوری اسلامی همچنین اعلام کرد که بیش از دو هزار استعلام درباره حساب‌های «متهمان» از بانک مرکزی دریافت شده و این موارد همچنان در حال پیگیری است.

قوه قضائیه همچنین مدعی شده است این افراد با همکاری با اسرائیل و دیگر کشورها، زمینه وارد شدن خسارت به زیرساخت‌ها و اماکن عمومی از جمله مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و مراکز صنعتی را فراهم کرده‌اند.

دستگاه قضایی جمهوری اسلامی پس از آغاز جنگ با اتهام «همکاری با دشمن» اموال شمار زیادی از هنرمندان، ورزشکاران و خبرنگاران را توقیف کرده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی