طی بمبگذاری صبح سه شنبه ۲۷ اسفند، در شهر میمنه، مرکز ولایت فاریاب افغانستان، ۱۷ تن کشته و ۴۸ تن زخمی شدند.
قربانیان این بمبگذاری که در ساعت ۹ صبح در «سهشنبه بازار» شهر میمنه اتفاق افتاد، همگی افراد غیر نظامی هستند و تعداد زیادی از آنان را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
هنوز علت اصلی این بمبگذاری معلوم نیست ولی با نزدیک شدن زمان انتخابات ریاستجمهوری افغانستان و تهدید طالبان، مقامات افغانستان، طالبان را عامل این عملیات انتحاری میدانند.
به گزارش دویچهوله، محمدالله بتاش، والی فاریاب، ضمن بیان این موضوع که مردم افغانستان میخواهند در یک فضای صلحآمیز در انتخابات شرکت کنند، افزود: «دشمنان میخواهند با این کار ذهن مردم را مغشوش کنند تا آنها در انتخابات پیش رو شرکت نکنند.»
وی همچنین بیان کرد: «در روزهای گذشته، پنج تن بمبگذار در فاریاب توسط ماموران امنیتی شناسایی و دستگیر شدند.»
هفتهی گذشته نیز، طالبان دستوری مبنی بر ایجاد اختلال در روند برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در پیش رو، برای نیروهای خود صادر کرده بود.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.