Search
Asset 2

اعلام آمادگی عراقچی برای توافق با آمریکا در صورت تامین منافع جمهوری اسلامی

عباس عراقچی در یادداشتی برای گاردین از اعلام آمادگی جمهوری اسلامی برای توافق هسته‌ای با آمریکا در صورت تامین منافعش خبر داد.
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی.(COURTNEY BONNEAU/Middle East Images/AFP via Getty Images)

عباس عراقچی در یادداشتی برای گاردین از اعلام آمادگی جمهوری اسلامی برای توافق هسته‌ای با آمریکا در صورت تامین منافعش خبر داد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در این یادداشت نوشت که با وجود حمله اسرائیل در میانه مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا، تهران همچنان آماده توافق براساس «منافع مشترک» است.

او همچنین شروط اعلام شده ایالات متحده در مذاکرات را نپذیرفت و افزود که جمهوری اسلامی از «مذاکرات جدی» با آمریکا «ترسی» ندارد و چنین توافقی باید شامل «رفع واقعی و قابل راستی‌آزمایی تحریم‌ها» باشد. تحولات منطقه‌ای می‌تواند اجرای تفاهم‌ها را به شیوه‌ای کاملا جدید ممکن سازد.

پیش از این مجید تخت‌روانچی، معاون وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در آبان ماه گفته بود آمریکایی‌ها شروطی برای توافق مطرح کرده بودند که شامل توقف غنی‌سازی اورانیوم بود و پیشنهاد ارائه امتیازات به تهران داده بودند، اما جمهوری اسلامی نپذیرفت.

اکسیوس نیز بعد از جنگ ۱۲ روزه در ماه ژوئن (خرداد) امسال گزارش داده بود که واشنگتن با تهران در حال بحث برای توسعه یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی به ارزش ۳۰ میلیارد دلار بوده است که به کاهش تحریم‌ها و آزادسازی بخشی از پول‌های بلوکه شده ایران کمک کند.

با این حال، طی ماه‌های گذشته مقامات جمهوری اسلامی بارها اعلام کردند که حاضر به توقف غنی‌سازی اورانیوم نیستند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی