Search
Asset 2

بقایی: پیشنهادهایی از برخی میانجی‌ها برای کاهش تنش دریافت کرده‌ایم

اسماعیل بقایی گفته است که جمهوری اسلامی پیشنهادها و ایده‌هایی را که از سوی برخی میانجی‌ها برای کاهش تنش ارائه شده، دریافت کرده است.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی.(Irna.ir)

اسماعیل بقایی گفته است که جمهوری اسلامی پیشنهادها و ایده‌هایی را که از سوی برخی میانجی‌ها برای کاهش تنش ارائه شده، دریافت کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی روز دوشنبه ۲۹ تیر ضمن اعلام اینکه فعالیت میانجی‌ها برای جلوگیری از تشدید تنش ادامه دارد گفت «پیشنهادهای مطرح‌شده از طریق میانجی‌ها به ما اعلام شده و آن‌ها را دریافت کرده‌ایم، اما در حال حاضر اجازه دهید وارد جزئیات آن‌ها نشوم.»

بقایی در واکنش به اظهارات اخیر مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، درباره آمادگی واشنگتن برای دیپلماسی و گفت‌وگو با تهران، گفت: «ما این آمادگی‌شان را بارها دیده‌ایم و امتحان کرده‌ایم. وقتی آمریکا سخن از دیپلماسی می‌گوید، منظورش تحمیل، ارعاب، تهدید و تحریم است.»

او در ادامه با اشاره به موضوع معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی)، گفت جمهوری اسلامی «فعلاً همچنان عضو معاهده منع اشاعه» است و در این زمینه هم به تعهدات خود آگاه است و هم مطالبات خود را پیگیری می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حمله زمینی آمریکا به خاک ایران و تصرف جزیره خارک، ضمن هشدار نسبت به پیامدهای چنین اقدامی، گفت: «افراد زیادی در جزیره خارک لحظه شماری می‌کنند برای خوش آمدگویی به نیروهای آمریکایی.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در روزهای اخیر احتمال تصرف جزیره خارک را منتفی ندانسته بود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی