
مراسم تقدیر از «ابراهیم حاتمیکیا» و عوامل فیلم سینمایی «چ»، شامگاه روز چهارشنبه ۷ اسفند در خانه موزه شهید چمران برگزار شد.
در این مراسم که «مهدی چمران»، مهندس «جعفریجلوه» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و عوامل فیلم «چ» حضور داشتند، حاتمیکیا کارگردان این فیلم گفت: «روزی که تصمیم گرفتم فیلم چمران را بسازم حتی تصورش را نمیکردم در خانهی چمران از طرف یاران و برادر ایشان از من قدردانی شود.»
حاتمیکیا ضمن اشاره به مشکلاتی که در طول ساخت فیلم داشت، بیان کرد: «در طول ساخت فیلم «چ» بارها و بارها از ساخت این فیلم پشیمان شدم، چون از اتفاقات بعد از ساختن فیلم وحشت داشتم.»
فیلم «چ» داستان ۲ روز از زندگی مصطفی چمران را در پاوه به تصویر میکشد. فریبرز عرب نیا، مریلا زارعی، سعید راد، بابک حمیدیان و مهدی سلطانی در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.
حاتمیکیا از هیات داوران جشنواره فیلم فجر به خاطر گرفتن ایراد از فیلم و جایزه ندادن به آن انتقاد نموده است.
وی در روز ۳۰ بهمن ماه در جلسهی نقد و بررسی فیلم «چ» که با حضور تعدادی از عوامل فیلم و مهدی چمران در دانشکدهی ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، به جریان سینمایی کشور انتقاد کرد.
فیلم «گزارش یک جشن»، ساختهی پیشین حاتمیکیا بود که ۳ سال قبل در جشنوارهی فجر بیست و نهم به نمایش درآمد و به دلیل طرح مسائل سیاسی روز با مشکلات زیادی برای حضور در جشنواره روبرو شد و هرگز نتوانست بهصورت عمومی اکران شود.
حاتمیکیا در کارنامهی هنری خود فیلمهایی چون: دیدهبان، مهاجر، آژانس شیشهای، از کرخه تا راین، به نام پدر و به رنگ ارغوان را دارد و برای فیلم «آژانس شیشهای»، جایزهی بهترین فیلمنامه و کارگردانی را در شانزدهمین جشنوارهی فیلم فجر دریافت کرد.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.