Search
Asset 2

برگزاری مراسم یادبود قربانیان کمونیسم در واشنگتن 

مراسم یادبود قربانیان کمونیست در سراسر جهان روز گذشته در واشنگتن پایتخت ایالات متحده برگزار و به این قربانیان ادای احترام شد.
اعضای سفارت‌خانه‌های مختلف، نمایندگان کشورهای دربند و سازمان‌های حقوق بشری در شانزدهمین فراخوان سالانه مراسم اهدای تاج گل در یادبود قربانیان کمونیسم در واشنگتن در 9 ژوئن 2023، عکس دسته جمعی می‌گیرند.(Madalina Vasiliu/The Epoch Times)

مراسم یادبود قربانیان کمونیسم در سراسر جهان روز گذشته در واشنگتن پایتخت ایالات متحده برگزار و به این قربانیان ادای احترام شد. 

بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم این مراسم را که شانزدهمین مراسم سالانه اهدای تاج گل به قربانیان کمونیسم بود برگزار کرد و در این مراسم تعدادی از نمایندگان سفارت‌های مستقر در پایتخت آمریکا، نماینده کشورهای تحت کنترل کمونیسم و سازمان‌های حقوق بشری حضور داشتند. 

این مراسم در برابر مجسمه یادبود قربانیان کمونیسم در نزدیکی ساختمان کنگره ایالات متحده برگزار شد. این مجسمه کپی مجسمه «الهه دموکراسی» است که توسط معترضان در میدان تیان آن من در سال ۱۹۸۹ ساخته شد اما بعداً توسط حزب کمونیست چین طی یک سرکوب خشونت‌آمیز تخریب شد. 

برگزاری این مراسم ادای احترامی بود به بیش از ۱۰۰ میلیون قربانی کمونیسم در قرن گذشته و کسانی که هنوز تحت رژیم‌های کمونیستی مانند چین رنج می‌برند. 

لی ادواردز، رئیس بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم با اشاره به اینکه بیش از ۱٫۵ میلیارد نفر تحت این رژیم‌های سرکوبگر کمونیستی زندگی می‌کنند گفت: «ما مصمم هستیم هر ساله در ماه ژوئن و تا آن روز اجتناب‌ناپذیر که می‌دانیم چین آزاد، کوبا آزاد، ویتنام آزاد، کره شمالی آزاد و لائوس آزاد شده است، این مراسم یادبود را برگزار کنیم.» 

او گفت: «همان‌طور که دیوار برلین فروریخت و امپراتوری شیطان فروپاشید، ما مطمئن هستیم که کمونیسم در پایان به زباله‌دان تاریخ خواهد پیوست و همه کشورهای اسیر دیگر اسیر نخواهند بود.» 

بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم یک سازمان غیرانتفاعی است که توسط قوانین دو حزبی کنگره امریکا و با تایید بیل کلینتون رئیس جمهور در سال ۱۹۹۳ تأسیس شد. 

هدف این مؤسسه آموزش مردم در مورد ایدئولوژی، تاریخ و میراث کمونیسم و دفاع از آزادی کسانی است که هنوز در کشورهای کمونیستی اسیر هستند. 

کوبا، لائوس، کره شمالی، ویتنام و ونزوئلا در کنار چین کشورهایی هستند که امروزه زیر سلطه کمونیسم قرار دارند. همچنین در برخی کشورهای دیگر که کمونیسم سیستم سیاسی غالب نیست، ایده‌های سوسیالیستی و کمونیستی همچنان بر سیاست‌های دولت و جنبش‌های اجتماعی تأثیر می‌گذارند. 

در مراسم امسال، بوچانگ تسرینگ، نویسنده تبتی و فعال حقوق بشر، مدال آزادی ترومن-ریگان را به دلیل تلاش‌هایش برای برقراری آزادی و دموکراسی در تبت که تحت استبداد کمونیستی قرار دارد، دریافت کرد. 

سال گذشته، بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم، موزه قربانیان کمونیسم را در واشنگتن افتتاح کرد. به گفته کن پوپ، مدیر عامل این بنیاد، هدف این موزه آموزش مردم و تغییر دیدگاه‌ها دربارهٔ کمونیسم در کلاس‌های درسی آمریکا است. 

او به اپک تایمز گفت: «به‌خصوص دانش‌آموزان و برخی از معلمان، به نظر می‌رسد نگرشی رمانتیک نسبت به واقعیت سوسیالیسم و کمونیسم دارند 

وی از دولت کمونیستی چین به عنوان نمونه‌ای از رژیمی یاد کرد که درگیر جنایاتی مانند نسل‌کشی، اردوگاه‌های بازآموزی، عقیم‌سازی و برداشت اجباری اعضای بدن است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی