Search
Asset 2

ارزیابی مقام اروپایی از اقدام نظامی آمریکا طی ۲۴ ساعت آینده، همزمان با تهدید به ترور ترامپ در ایران

رویترز به نقل از یک مقام اروپایی گزارش داد که اقدام نظامی آمریکا علیه پایگاه‌های جمهوری اسلامی احتمالا طی ۲۴ ساعت انجام می‌شود.
نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا در پایگاه سیبا واقع در پورتوریکو، در تاریخ ۳ ژانویه ۲۰۲۶.(Katelynn Jackson/U.S. Air Force via Getty Images)

رویترز به نقل از یک مقام اروپایی گزارش داد که اقدام نظامی آمریکا علیه پایگاه‌های جمهوری اسلامی احتمالا طی ۲۴ ساعت انجام می‌شود.

همزمان با تشدید احتمال اقدام نظامی آمریکا، صداوسیمای جمهوری اسلامی، پلاکاردی از صحنه سوءقصد به ترامپ را در یک مراسم حکومتی نمایش داد که در آن نوشته شده بود: «این بار خطا نمی‌رود.» این تصویر مربوط به تیراندازی به دونالد ترامپ در کارزار انتخاباتی او در سال ۲۰۲۴ است که باعث شد ترامپ از ناحیه گوش، زخمی شود.

رویترز روز چهارشنبه ۲۴ دی گزارش داده است دو مقام اروپایی گفتند که اقدام نظامی آمریکا محتمل به نظر می‌رسد. یک مقام اسرائیلی نیز گفت به نظر می‌رسد ترامپ تصمیم به اقدام گرفته است، هرچند دامنه و زمان دقیق آن هنوز مشخص نشده است.

همچنین دیلی‌میل گزارش داد دولت ترامپ اعلام کرده است که صبر دیپلماتیک ایالات متحده درباره رفتار رژیم ایران به پایان رسیده است.

بعد از انتشار گزارش‌هایی از قتل عام هزاران معترض در ایران، ترامپ در پیامی به معترضان ایرانی گفت که «کمک در راه است» و از آن‌ها خواست تا «نام قاتلان و سرکوبگران را ثبت کنند.»

وزیر خارجه فرانسه این کشتارها را «خشونت‌بارترین سرکوب در تاریخ معاصر ایران» توصیف کرد.

رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، گزارش داد که ایالات متحده به دلیل افزایش تنش‌های منطقه‌ای، به‌عنوان یک اقدام احتیاطی در حال خارج کردن بخشی از نیروهای خود از پایگاه‌های مهم در خاورمیانه است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی