Search
Asset 2

پیشنهاد نماینده علی خامنه‌ای در کیهان برای مصادره استارت‌آپ‌های دیجیتال پررونق 

حسین شریعتمداری، نماینده خامنه‌ای در مؤسسه کیهان پیشنهاد داد که استارت‌آپ‌های دیجیتال پر رونقی مانند اسنپ، دیجی‌کالا، روبیکا و کسب‌وکارهای دیجیتال از این دست مصادره و مدیریت آنها به مراکز حکومتی واگذار شود.
حسین شریعتمداری، نماینده خامنه‌ای در مؤسسه کیهان (Socila Media)

حسین شریعتمداری، نماینده خامنه‌ای در مؤسسه کیهان پیشنهاد داد که استارت‌آپ‌های دیجیتال پر رونقی مانند اسنپ، دیجی‌کالا، روبیکا و کسب‌وکارهای دیجیتال از این دست مصادره و مدیریت آنها به مراکز حکومتی واگذار شود. 

حسین شریعتمداری با انتشار یادداشتی در کیهان، وب‌سایت‌های خدمات آنلاین را «دولت موازی» خواند که مخل فعالیت دولت هستند. 

مدیرمسئول مؤسسه کیهان عنوان کرد که «پرمراجعه‌ترین سکوهای مجازی» با دشمنان همراهی دارند و مشغول «کوک‌کردن ساز بیگانگان» هستند و بارزترین نمونه این ادعاها را نیز «همسویی با دشمنان بیرونی در مقابله با قانون حجاب و عفاف» خواند. 

او همچنین اضافه کرد: برخی از این سکوهای مجازی در اقدامی هماهنگ که از فرمان واحدی خبر می‌داد، تصاویری از اعضا و کارکنان خود را منتشر کردند که در آن خانم‌های حاضر بدون حجاب ظاهر شده بودند. 

به تازگی فروشگاه آنلاین دیجی‌کالا، کتاب‌فروشی دیجیتال طاقچه و بیمه آنلاین ازکی به دلیل انتشار عکسهایی از کارکنانشان که برخی از آنها حجاب اجباری بر سر نداشتند، برای مدتی پلمپ و تعطیل شدند که بعد از تعهد مدیر این مجموعه‌ها، فعالیت این کسب‌وکارهای آنلاین مجدداً شروع شد. 

شریعتمداری در ادامه مدعی شد که این سکوهای دیجیتال «از امکانات و ظرفیت‌های نظام استفاده می‌کنند و از خود سرمایه‌ای به میان نیاورده‌اند 

نماینده رهبر جمهوری اسلامی در کیهان در ادامه نوشت: «اگر وجود پلتفرم‌های خدمت‌رسان ضروری است که هست، چرا از سکوهای قانون‌گریز سلب صلاحیت نمی‌شود و مدیریت آنها به افراد صاحب صلاحیت و تحت نظارت مستقیم مراکز ذی‌ربط واگذار نمی‌شود؟ 

او خواستار مصادره این کسب‌وکارها شد و ادامه داد: «چرا مالکیت و مدیریت آنها در اختیار نظام نباشد؟ 

شریعتمداری همچنین در پایان عنوان کرد: «خوشبختانه زمزمه‌هایی برای تحقق این خواسته در میان مسئولان شنیده می‌شود 

چنین سخنانی یادآور مصادره‌های گسترده اموال شهروندان بعد از انقلاب ۵۷ توسط حکومت جمهوری اسلامی است. 

در آن دوران اموال بسیاری از نزدیکان به حکومت سابق، کارمندان عالی‌رتبه دولتی و نظامی، کارآفرینان، سرمایه‌داران و تجار، هنرمندان سرشناس و تعدادی از اقلیت‌های دینی توقیف شد که بعداً به وابستگان به جمهوری اسلامی واگذار شد. 

یکی از همین اموال مصادره شده، اموال سید جلال سادات تهرانی بود که در صنعت تولید جوراب و بعدتر لباس فعالیت می‌کرد و علاوه بر کارخانهها و فروشگاه‌هایش، منزل مسکونی ۱۰۰۰ متری او در منطقه سعدآباد نیز مصادره و علی‌اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل علی خامنهای به همراه فرزندانش در آن ساکن شد و همچنان در آن سکونت دارد. 

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی