“کلاهبرداری آمریکایی” بیشترین جوایز را برد
هفتاد و یکمین دورهی جوایز “گلدن گلوب”، یکشنبه شب گذشته در هتل بورلیهیلتون شهر لسآنجلس برگزار و برترینها در بخشهای گوناگون معرفی شدند.
به گزارش بیبیسی، در بخش بهترین فیلم درام، “۱۲ سال بردگی”، ساخته “استیو مککوئین” و در بخش بهترین فیلم موزیکال یا کمدی، “اخاذی آمریکایی” ساخته “دیوید اوراسل”، جایزه گلدن گلوب را گرفتند. ضمن اینکه “اخاذی آمریکایی” در دو بخش دیگر هم جایزه دریافت کرد.
“ایمی آدامز” بهترین بازیگر زن نقش اول و “جنیفر لارنس” به خاطر نقش مکمل زن، هر دو از فیلم “کلاهبرداری آمریکایی” (در بخش بهترین فیلم موزیکال یا کمدی)، برنده جایزه گلدن گلوب شدند.
“لئوناردو دیکاپریو” هم به خاطر بازی در “گرگ وال استریت” جایزه بهترین هنرپیشهی کمدی یا موزیکال را دریافت کرد.
در بخش فیلمهای درام هم “کیت بلانشت” بازیگر استرالیایی به خاطر بازی در فیلم “جاسمین غمگین” بهعنوان بهترین هنرپیشهی زن معرفی شد و “متیو مکانهی”، نقشآفرین فیلم “باشگاه خریداران دالاس”، جایزهی بهترین بازیگر مرد را برد.
جایزهی بهترین کارگردانی هم به “آلفونسو کوارون” کارگردان فیلم “جاذبه” و بهترین فیلمنامه به “اسپایک جونز” برای نگارش فیلمنامه “او” رسید.
برای بهترین موسیقی هم جایزه گلدن گلوب نصیب فیلم “همه چیز از دست رفته” با بازی “رابرت ردفورد” شد.
دربخش بهترین سریال درام، “راه خلافکاری” به عنوان بهترین سریال و “برایان کرانستون” بازیگر اصلی این سریال موفق تلویزیونی به عنوان بهترین بازیگر شناخته شد.
از میان انیمیشنها نیز فیلم “منجمد” جایزه بهترین انیمیشن سال را دریافت کرد.
در بخش بهترین فیلم خارجی، “زیبایی بزرگ” از ایتالیا جایزه بهترین فیلم خارجی را برد. در این بخش فیلم “گذشته” اصغر فرهادی هم نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب بود که موفق به دریافت این جایزه نشد.
در این مراسم که توسط “تینا فی” و “اِمی پولر”، کمدینهای مشهور امریکایی اجرا میشد، از “وودی آلن”، کارگردان و فیلمنامهنویس پیشکسوت هالیوود به پاس یک عمر تلاش مستمر و ارزشمند در عرصه سینما ، تقدیربهعمل آمد، که البته خود وی بنابرعادت همیشگی که کمتر در محافل سینمایی دیده میشود، در مراسم حضور نداشت.
جوایز “گلدن گلوب” هرساله در آمریکا توسط “انجمن مطبوعات خارجی هالیوود” به بهترین تولیدات سینمایی و تلویزیونی اهدا میشود. این جایزه اولین بار در سال ۱۹۴۴ به فیلمهای تولیدی و محصولات تلویزیونی داده شد.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.