در روز سوم پس از حادثه، بیش از ۲۳۰۰ چادر در میان مردم مناطق حادثه دیده در حال توزیع است.
زمین لرزه ۶.۲ ریشتری که بامداد روز شنبه ۲۱ اردیبهشت، بندر جاسک از استان هرمزگان را لرزاند، یک کشته و ۱۹ مصدوم در پی داشت.
۱۸ نفر از مصدومین این زمینلرزه بهطور سرپایی تحت درمان قرار گرفته و دو نفر دیگر به مراکز درمانی منتقل شدند. اما یکی از این دو مصدوم که کودکی ۱۳ ماهه بوده در حین انتقال به بیمارستان جان خود را ازدست داد.
کانون این زمینلرزه که در عمق ۱۵ کیلومتری روی داد منطقه گوهران بوده که این منطقه و شش روستای تابعه آن شامل ایرر، تیدر، کلاهو، شهرشیب کلاه، سرهور و کوهسفید دچار بیشترین خسارات شدند.
محمود مظفر، رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از ۵۸ پس لرزه در بشاگرد در مدت دو روز خبر داد و با اشاره به بی سابقه بودن این امر افزود: “پس از زلزله ۶.۲ ریشتری جاسک تاکنون ۵۸ پس لرزه در این مناطق رخ دادهاست که بزرگترین آن ۵.۷ ریشتر بود و این تعداد پس لرزه در نوع خود آمار قابل توجه و بیسابقه بوده است. به صورتی که بیشتر این پسلرزهها بالای ۴ ریشتر قدرت داشته است.”
ابراهیم عزیزی، استاندار هرمزگان که پس از وقوع زلزله به همراه همراه مدیرکل حوادث غیرمترقبه، مدیران هلال احمر و برخی معاونان خود درمنطقه حضور پیدا کرد، ضمن تصدیق بیشترین خسارات جدی به منطقه گوهران، اظهار داشت که ۷۰روستای شهرستان بشاگرد نیز دچار آسیب شده و شدت این خسارات به هر منزل مسکونی حدود ۲۰ تا ۹۰ درصد میباشد.
وی با تشکیل جلسه ستاد بحران در روز دوم پس از حادثه، از تشکیل ستاد پیگیری مشکلات بشاگرد در استان خبر داد و گفت: “باید هر چه سریعتر واحدهای مسکونی استاندارد برای حادثه دیدگان زلزله بشاگرد احداث شود.”وی افزود که یک نفر هم نباید از دایره خدمت رسانی محروم بماند.
عزیزی در روز سوم پس از زمین لرزه با بیان اینکه تامین نیازهای فوریت دار آسیب دیدگان در اولویت قرار دارد، از آماده باش اکیپهای راهداری در مسیرهای آسیب دیده خبر داد و ابراز داشت: “پس از اسکان موقت بازگشایی مسیرهای تردد به منظور تسریع در خدمت رسانی با جدیت پیگیری شد که با وجود پس لرزههای شدید تمام مسیرها در حال حاضر بازگشایی شدهاند.”
به گقته وی، بیش از ۲۳۰۰ چادر در میان مردم مناطق حادثه دیده در حال توزیع است.
شهرستان بشاگرد که منطقهای کوهستانی است، با ۴۰ هزار نفر جمعیت، در ۳۲۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
برطبق تحقیقات مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، استان هرمزگان از لحاظ لرزهخیزی فعال می باشد. مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک در ۶ سال گذشته بیش از ۱۵۰ زمین لرزه محلی در حوالی کانون زمین لرزه اخیر ثبت نموده است.