Search
Asset 2

سپاه پاسداران از حمله به یک نفتکش حامل گاز در تنگه هرمز خبر داد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که نیروی دریایی این نهاد یک کشتی حامل گاز مایع را در تنگه هرمز هدف قرار داده است.
(mojnews.com)

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که نیروی دریایی این نهاد یک کشتی حامل گاز مایع را در تنگه هرمز هدف قرار داده است.

نیروی دریایی سپاه پاسداران روز جمعه ۱۷ مهر در بیانیه‌ای نوشت که کشتی «ان‌وی سان‌شاین» چند ساعت پیش، هنگامی که قصد داشت از «مسیر غیرقانونی» عبور کند، هدف حمله قرار گرفت.

این نهاد همچنین هشدار داد که برخورد با شناورهایی که از مسیرهای غیرمجاز عبور کنند، دیگر به تنگه هرمز محدود نخواهد بود و شناورهای متخلف در هر نقطه از منطقه شناسایی و تعقیب می‌شوند و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

منظور سپاه از مسیر غیرقانونی، گذرگاه مورد حمایت آمریکا در نزدیکی سواحل عمان است که برای عبور کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز استفاده می‌شود.

نیروی دریایی سپاه پاسداران در ادامه آمریکا را مسئول افزایش تنش‌ها و حوادث در مسیرهای کشتیرانی منطقه دانسته و مدعی شده است که واشنگتن با اعمال فشار بر شرکت‌های کشتیرانی و بیمه، فریب دادن آن‌ها و پرداخت مبالغ هنگفت، زمینه بروز این حوادث را فراهم می‌کند.

همچنین شرکت‌هایی که به گفته این نهاد با اقدامات آمریکا همراهی کنند، با تحریم روبه‌رو خواهند شد و شناورهای متعلق به آن‌ها نیز مشمول اقدامات تنبیهی می‌شوند.

محمدرضا نقدی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران طی روزهای گذشته هشدار داده بود که جمهوری اسلامی به‌زودی مسیرهایی را که «غیرقانونی» می‌داند، در تنگه هرمز مسدود خواهد کرد.

او با تکرار موضع جمهوری اسلامی مبنی بر بسته بودن تنگه هرمز، اعلام کرد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی «کنترل کامل» این آبراه را در اختیار دارند.

او همچنین مدعی شد که این وضعیت تا زمان تحقق «خواسته‌های مشروع» جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت.

دولت دونالد ترامپ همواره تاکید کرده که تنگه هرمز باز است و مسیر جنوبی این آبراه برای عبور کشتی‌های تجاری امنیت دارد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی