
جهان مملو از اسراری است که دانش کنونی ما را به چالش میکشد. اپک تایمز در بخش ماوراء دانش، داستانهایی از پدیدههای خارقالعاده را گردآوری کرده تا راه را برای باور مسائل ممکنی که قبلاً انکار میشدند باز کند. آیا آنها واقعیت دارند؟ تصمیم با خود شماست.
پیروان «آشوتاش ماهاراج»، رهبر معنوی هند میگویند که او در مراقبهای عمیق است؛ اما همسر و پسر او بر این عقیده نیستند و میگویند که او مُرده است و قصد سوزاندن بدن وی را دارند.
چه او مرده باشد یا نه، پیروان او بدنش را در حالت یخزده در فریزر نگه داشتهاند. پیروان او میگویند، مراقبهکنندگان برای مدیتیشن عمیق اغلب به هیمالیا میروند و سالها در آنجا میمانند؛ به همین دلیل بدن او را هم در شرایطی مشابه قرار دادهاند تا به موقع بیدار شود.
در وبسایت این گروه آمده است: «جناب شری آشوتاش ماهاراجا جی، از ۲۹ ژانویه ۲۰۱۴ در مدیتیشن عمیق (سمادی Samadhi) قرار گرفته است.»
پلیس پنجاب، مرگ او را تأیید کرده است؛ اما پس از آنکه دادگاهی حکم داد که این امر، موضوعی معنوی است، از موضع خود عقبنشینی کرد. همسر و پسر ماهاراجا، خواستار رسیدگی شدهاند و دادخواستی به دادگاه ارائه دادهاند. به گزارش «دیلی تلگراف» و به گفتهی پسر میانسال او، پیروانش میخواهند کنترل املاک ۱۶۰ میلیون دلاری وی از سوی آنها ادامه داشته باشد.
به گزارش روزنامهی «ایندیا تودی»، ماهاراجا رابطهی نزدیکی با همسر و پسرش نداشت و در سال ۱۹۷۰ خانهی خود را ترک کرد.
سه نفر از شاگردان او، برای جانشینی وی در رقابتند. «جایا بارتی»، سخنگوی این گروه به ایندیا تودی گفت: « فقط ماهاراجا جی میتواند جانشین خود را پساز بیرون آمدن از سمادی اعلام کند.»
یکی از دستیاران ماهاراجا که نخواست نامش فاش شود، به روزنامهی «تلگراف» گفت: «ماهاراجا در مدیتیشن عمیق قرار دارد. او سالهای زیادی را در هیمالیا در دماهای زیر صفر درجه صفر مراقبه کرده است که اصلاً موضوع عجیبی نیست. او به محضی که خود حس کند به زندگی باز خواهد گشت و ما تا آن زمان تضمین میکنیم که از بدن وی محافظت کنیم.»
در سال ۲۰۰۷، کانال «دیسکاوری»، مستندی دربارهی مردی نپالی به نام «رام بهادر بمجان» ساخت که به مدت چندین ماه بدون خوردن غذا و آب در مدیتیشن نشسته بود.
در برخی روشها، افراد برای دههها در مدیتیشن مینشینند و حتی قادرند عمر خود را فراتر از عمر طبیعی انسان افزایش دهند تا بتوانند به تزکیهی معنوی خود ادامه دهند.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.