Search
Asset 2

تصویب قطعنامه مجلس سنای ایتالیا درباره‌‏ی برداشت اعضای بدن در چین

تصویب قطعنامه مجلس سنای ایتالیا درباره‌‏ی برداشت اعضای بدن در چین (اسکرین‌‏شات یوتیوب)
تصویب قطعنامه مجلس سنای ایتالیا درباره‌‏ی برداشت اعضای بدن در چین (اسکرین‌‏شات یوتیوب)

کمیسیون حقوق بشر مجلس سنای ایتالیا به‌تازگی قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که براساس آن حزب کمونیست چین برای اعمال جراحی پیوند، اعضای بدن ده‌ها هزار نفر از زندانیان را درآورده است و از دولت ایتالیا می‌خواهد که در مخالفت با این عمل دست به طیف وسیعی از اقدامات بزند.

کمیسیون فوق العاده‌ برای حمایت و ارتقا حقوق بشر، که یک کمیته در مجلس سنای ایتالیا است، در ماه دسامبر گذشته به اظهارات وکیل کانادایی دیوید ماتاس گوش فرا داد. دیوید ماتاس در تهیه‌‏ی یک گزارش و سپس تألیف یک کتاب درخصوص برداشت اعضای بدن تمرین‌کنندگان فالون گونگ همکاری کرده است.

ازآنجاکه اغلب، زمان انتظار برای انجام اعمال جراحی پیوند در چین بسیار کوتاه است، بنابراین برای تأمین اعضای پیوندی در مقیاسی گسترده باید منبع زنده‌ای از اهدا‌کنندگان آماده وجود داشته باشد. اعضای کمیسیون دراین‌خصوص به این نتیجه رسیدند که بیشترین قربانیان برداشت اعضای بدن در چین تمرین‌کنندگان فالون گونگ بوده‌اند.

ماتاس و همکار وی، دیوید کیلگور، عضو سابق مجلس کانادا و دادستان برجسته برآورد کردند که از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵، بیش از ۴۰ هزار عضو از تمرین‌کنندگان فالون گونگ برداشته شده است. اتان گاتمن محقق دیگری است که کتابی درباره‌‏ی این موضوع نوشته است به نام «سلاخی: کشتارهای دسته جمعی، برداشت اعضای بدن، و راه‌حل مخفیانه چین درخصوص مشکل مخالفان». وی می‌گوید که تعداد این قربانیان به‌احتمال زیاد از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸ به بیش از ۶۰ هزار نفر می‌رسد. فالون گونگ روشی معنوی است که از سال ۱۹۹۹ در چین تحت آزار و شکنجه قرار گرفته است.

در این قطعنامه، کمیسیون فوق العاده برای حمایت و ارتقا حقوق بشر دولت ایتالیا را مقید می‌کند که برای مقابله با این عمل به طیف وسیعی از اقدامات دست بزند.

نخست، از دولت چین بخواهد که همه‌‏ی زندانیان عقیدتی ازجمله تمرین‌کنندگان فالون گونگ را آزاد کند؛ دوم، درخصوص برنامه‌های آموزشی برای پزشکان چینی تجدیدنظر کند؛ سوم، از طریق دیپلماتیک و سایر کانال‌های ارتباطی، اطلاعاتی را جمع‌آوری کند تا براساس آنها به تصویر جامعی از چگونگی برداشت اعضای بدن و اعمال جراحی پیوند در چین دست یابد؛ و چهارم، براساس کنوانسیون‌های بین‌المللی، افراد درگیر در قاچاق اعضای بدن را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی