Search
Asset 2

شهردار لس‌آنجلس برای جلوگیری از غارت و خرابکاری، در مرکز شهر مقررات منع رفت‌وآمد اعلام کرد

شهردار لس ‌آنجلس در محدوده‌ای کوچک از مرکز شهر مقررات منع رفت ‌و آمد وضع کرد؛ ترامپ هزاران نیروی نظامی برای کنترل اعتراضات اعزام کرد.
اعضای گارد ملی کالیفرنیا در تاریخ ۱۰ ژوئن ۲۰۲۵ در حالی که اعتراضات در واکنش به عملیات مهاجرتی فدرال در لس‌آنجلس ادامه دارد، در مقابل ساختمان فدرال نگهبانی می‌دهند. (Apu Gomes/AFP via Getty Images)

کارن بس، شهردار لس‌آنجلس، اعلام کرد که به‌دنبال ادامه ناآرامی‌ها برای پنجمین روز پیاپی، در مناطقی از مرکز شهر لس‌آنجلس مقررات منع رفت‌وآمد برقرار می‌شود. او در یک نشست خبری گفت: «من وضعیت اضطراری محلی اعلام کرده‌ام و برای متوقف‌کردن خرابکاری و غارت، مقررات منع رفت‌وآمد در مرکز شهر لس‌آنجلس وضع کرده‌ام.»

به گفته بس، غارت در مناطقی مانند کامپتن دیده شده و شب گذشته دست‌کم ۲۳ کسب‌وکار در سطح شهر مورد غارت قرار گرفته‌اند. او همچنین به وجود شعارنویسی و نقاشی‌های اعتراضی در نواحی آسیب‌دیده از شورش‌ها اشاره کرد که باعث «خسارات قابل‌توجه به کسب‌وکارها و املاک متعدد» شده‌اند.

گوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا، نیز با اشاره به وضعیت ناآرام، استقرار گسترده نیروهای گارد ملی فدرال و تفنگداران دریایی را «غیرضروری» دانست و آن را محکوم کرد. او گفت که عملیات‌های اداره مهاجرت و گمرک (ICE) برای بازداشت مهاجران غیرقانونی با سوابق کیفری، که جرقه این اعتراضات را زده بود، «بسیار متفاوت‌تر از موارد قبلی» بوده است و نیروهای پلیس ایالتی و محلی برای حفظ امنیت کفایت می‌کردند.

نیوسام افزود: «مردم لس‌آنجلس برای استفاده از حق قانونی خود در آزادی بیان و تجمع، به خیابان‌ها آمدند تا به اقدامات دولت اعتراض کنند. در مقابل، ایالت کالیفرنیا و شهر و شهرستان لس‌آنجلس، مأموران پلیس خود را برای حفظ آرامش اعزام کردند و جز در مواردی معدود، موفق هم بودند.»

تام هومن، مقام مسئول مرزی دولت دونالد ترامپ، اعلام کرد که مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در حال اجرای احکام قضایی کیفری مربوط به تقلب گمرکی، فرار مالیاتی و پول‌شویی بوده‌اند. او همچنین در مصاحبه‌هایی تأکید کرده که این نهاد وظیفه خود در اجرای قوانین مهاجرتی ایالات متحده، مطابق مصوبات کنگره، را ادامه خواهد داد؛ حتی اگر این امر مستلزم فعالیت در شرایط «سخت» و «خطرناک» ناشی از خشونت برخی معترضان باشد.

کارن بس، شهردار لس‌آنجلس، اعلام کرد که مقررات منع رفت‌وآمد در مرکز شهر از ساعت ۸ شب تا ۶ صبح برقرار خواهد بود. او گفت که مدت اجرای این مقررات با مشورت سایر مقام‌های شهری تعیین می‌شود «اما قطعاً انتظار داریم که برای چند روز ادامه یابد.»

او هشدار داد: «اگر ساکن مرکز شهر لس‌آنجلس نیستید، از ورود به این منطقه خودداری کنید» و افزود که متخلفان از این مقررات تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

بر اساس گزارش پلیس لس‌آنجلس، در جریان شب ۹ ژوئن، بیش از ۱۵۰ معترض بازداشت شدند. اتهامات مطرح‌شده شامل اقدام به قتل با کوکتل مولوتوف، حمله به مأمور پلیس با سلاح مرگبار، غارت، و خودداری از ترک محل بوده است. همچنین چندین مأمور پلیس در این درگیری‌ها مجروح شده‌اند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی