علیرغم اینکه خانواده پیرفلک بارها اعلام کردند که مجاهد قاتل پسرشان نیست و قاتل از بین ماموران انتظامی و امنیتی است، دادگاه انقلاب شهرستان ایذه در خوزستان عباس (مجاهد) کورکوری را به اتهام قتل کیان، به اعدام محکوم کرد.
خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه این خبر را روز جمعه ۱۸ فروردین اعلام کرد و نوشت این حکم غیرقطعی است و قابل فرجامخواهی در دیوان عالی ایران است.
کیان پیرفلک، کودک ۹ساله در شامگاه ۲۵ آبان همراه خانواده خود در خودرو بود که هدف گلوله قرار گرفت. کشتهشدن کیان پیرفلک موجی از واکنشها را در فضای مجازی و در میان چهرهها برانگیخت. پیکر او روز جمعه ۲۷ آبان با حضور گسترده مردم ایذه و با شعارهایی علیه نظام جمهوری اسلامی و علی خامنهای به خاک سپرده شد.
پس از جانباختن کیان پیرفلک و چند شهروند دیگر در پی شلیک مأموران حکومتی به شهروندان در اعتراضات شهر ایذه، نهادهای امنیتی با سناریوسازی، چند شهروند را به اتهام شلیک به مردم با اهداف تروریستی بازداشت کردند. مجاهد کورکوری یکی از بازداشتشدگانِ این پرونده است که شش آذرماه بازداشت و به «فساد فی الارض» متهم شدهاند.
مجاهد کورکوری در روستایی در اطراف ایذه در استان خوزستان بازداشت شد. گفته شده او به همراه دو نفر دیگر بود که در درگیری با مأموران آنها کشته شدند و تنها مجاهد کورکوری زنده ماند. محاکمه او پشت درهای بسته آغاز شد و خبرگزاری وابسته به قوه قضائیه مدعی شد او اتهام خود مبنی بر قتل کیان پیرفلک را پذیرفته است.
مادر مجاهد کورکوری گفته است او تحت شکنجه وادار به اعتراف شده است.
خانواده پیرفلک بارها تأکید کردهاند شهروندان ایذه در قتل فرزندشان متهم نیستند و مأموران به خودروی آنها شلیک کردهاند.
زینب مولایی، مادر کیان پیرفلک که در هنگام تیر خوردن پسرش در خودرو حضور داشت، بعد از ادعای اینکه مجاهد کورکوری قاتل کیان است، به دیدار مادر مجاهد رفت و با او عکس گرفت. خانم مولایی بارها گفته که مأموران خودرو آنها را به گلوله بستند و مجاهد کورکوری در این موضوع نقشی نداشته است.
در کنار نام عباس کورکوری متهم پرونده ایذه نام فردی بنام «بهمن بهمنی» دیده میشود که بنا بر گزارشهای منتشر شده چند روزی است به دلیل اتهامات وارده در اعتصابغذا به سر میبرد.
همچنین داوود شاهولی، وکیل خانواده پیرفلک هم ۱۲ اسفند گفت که مقامهای جمهوری اسلامی تلاش میکنند نام «ضابطان قوه قضاییه» را از پرونده قتل کیان پیرفلک پاک و فرد دیگری را بهعنوان قاتل معرفی کنند.
او گفت: «ارادهای قوی وجود دارد که میخواهد قاتل کیان را مجاهد کورکوری معرفی کند. زمانی که موکلم کشته شد، هیچ اثر و نشانی از مجاهد کورکوری به دست نیامده بود.»