Search
Asset 2

انتشار جدید کتابی درباره‎ی شکنجه‎های غیرانسانی جنسی در اردوگاه کار اجباری «ماسانجیا»

انتشار جدید کتابی درباره‎ی شکنجه‎های غیرانسانی جنسی در اردوگاه کار اجباری «ماسانجیا» (لو چن)
انتشار جدید کتابی درباره‎ی شکنجه‎های غیرانسانی جنسی در اردوگاه کار اجباری «ماسانجیا» (لو چن)

«کمای واژینال»، نام کتاب جدیدی است که در ۲۱ جولای در هنگ‎کنگ انتشار یافت. این کتاب پرده از شکنجه‎ی وحشیانه‎ی جنسی تمرین‎کنندگان و شاکیان بازداشت‎شده‎ی روش معنوی «فالون گونگ» در اردوگاه کار اجباری «ماسانجیا» برداشته است.

کتاب مزبور توسط «دو بن»، خبرنگار سابق نیویورک تایمز نوشته شده است. در ماه مه ۲۰۱۳  نیز وی به انتشار فیلمی مستند به نام «بالای سر ارواح: زنان در اردوگاه کار اجباری ماسانجیا» در هنگ کنگ دست زد که به موضوعی مشابه پرداخته است. وی در سال ۲۰۱۱ نیز در تایوان کتابی با عنوان «مسواک» درباره‎ی شکنجه‎ی تمرین‎کنندگان فالون گونگ منتشر کرد.

کتابی با عنوان «مسواک» درباره‎ی شکنجه‎ی تمرین‎کنندگان فالون دافا (لو چن)

دو بعد از انتشار کتابش در توئیتر خود نوشت: «به عنوان یک انسان هیچ دلیل و بهانه‎ای برای نادیده گرفتن جنایاتی که در اردوگاه کار اجباری زنان در ماسانجیا رخ می‎دهد، وجود ندارد. جنایاتی مثل استفاده‎های طولانی مدت از  متسع‎کننده‎ی رحم، نگه‎داری زنان در فضولات خود، استفاده از مسواک و پودر فلفل برای تعرض به زنان، وارد کردن شوک الکتریکی به سینه و آلت تناسلی زنان با باطوم برقی و قرار دادن زنان در سلول مردان …»

این کتاب شامل شهادت ده‎ها تن از باز‎ماندگان اردوگاه کار اجباری ماسانجیا است که از قربانیان و شاهدان عینی بوده‎اند. یکی از مهم‎ترین منابع این کتاب، دفتر خاطرات «لیو هوآ»، زندانی پیشین ماسانجیا است که شاهد شکنجه‎ی تمرین‏ کنندگان فالون گونگ بوده است. لیو گفت که او دفتر خاطرات خود را با پنهان کردن آن در واژن خود از اردوگاه خارج کرده است.

لیو در مصاحبه‎ای با تلویزیون «New Tang Dynasty» در نیویورک گفت: «اردوگاه ماسانجیا، جهنمی است بر روی  زمین. من انسان هستم و وجدان دارم؛ بنابراین یک‎به‎یک مواردی که در اردوگاه شاهد آن‎ها بودم ثبت کردم و بعد از آزادی درباره‎ی آن‎ها شروع به صحبت کردم».

آقای دو در پست دیگری در توئیتر نوشت: «ما انسانیم، نه حیوان…. این کتاب به یاد تحقیر و مصیبت وارده بر زنانی است که وظیفه‌ی تولید نسل بشر برعهده‎ی آن‎ها است». کتاب دو در سرزمین اصلی چین به دلایل مسائل مربوط به سانسور اجازه‎ی انتشار پیدا نکرد.

آقای دو در ۳۱ مه سال گذشته بعد از انتشار مستند «بالای سر ارواح» در هنگ‎کنگ به‎مدت ۳۷ روز بازداشت شد. کتاب دیگر او به نام «قتل‎عام در میدان تیان‎آن‎من» که مربوط‎به جنبش دموکراسی ۱۹۸۹ بود قبل‎از بازداشت وی در ماه مه سال گذشته در هنگ‎کنگ منتشر شد.

 آوریل گذشته، «مجله‎ی لنز»، چاپ چین، برای اولین‎بار گزارش تحقیقی دقیقی از شکنجه و خشونت در اردوگاه کار اجباری ماسانجیا منتشر کرد.

در اردوگاه ماسانجیا بیش‌ترین و شدید‎ترین و بی‎وقفه‎ترین برخوردها با تمرین‎کنندگان فالون دافا صورت گرفته است. (لو چن)

بعدها در ماه ژوئن، نیویرک تایمز به انتشار مصاحبه‎هایی از ده‎ها تن از قربانیان اردوگاه کار اجباری ماسانجیا و دیگر اردوگاه‎ها در چین دست زد. در گزارش این روزنامه آمده است که بیش‌ترین و شدید‎ترین و بی‎وقفه‎ترین برخوردها با تمرین‎کنندگان فالون گونگ صورت گرفته؛ اما گروه‎های دیگر نیز مورد سوءبرخوردهایی قرار گرفته‎اند.

فالون گونگ یا فالون دافا، روشی معنوی است که در سال ۱۹۹۹ توسط «جیانگ زمین»، رهبر سابق حزب کمونیست چین ممنوع اعلام شد. جیانگ زمین، به دلیل جمعیت روبه‎رشد پیروان فالون گونگ که در آن زمان به بیش‎از ۷۰ میلیون نفر رسیده بود، این روش را تهدیدی برای حکومت خود می‎دانست.

جیانگ، مبارزه‎ای ملی را علیه فالون گونگ آغاز کرد. بر‎اساس گزارش‎های سایت Minghui.org ، وب‌سایتی که به اجتماع فالون‎گونگ در سراسر جهان اختصاص دارد، شاید میلیون‎ها نفر تاکنون بازداشت شده باشند. تعداد کشته‎شدگان این روش معنوی به دلیل آزار و شکنجه، بیش‎از ۳۷۰۰ نفر تأیید شده است؛ هرچند احتمالاً به دلیل ممنوعیت ورود و خروج اطلاعات در چین، شمار کشته‎شدگان بسیار بیش‎تر است. محققان تخمین می‎زنند که ده‎ها هزار نفر از تمرین‎کنندگان فالون گونگ با برداشتن اعضای بدن آن‎ها برای استفاده در پیوند عضو، به‎قتل رسیده‎اند.

در حال حاضر، اردوگاه کار اجباری ماسانجیا بسته شده است و در اواخر سال گذشته اصلاحاتی که از طریق سیستم اردوگاه‎های کار انجام می‎شد، لغو شد. با این حال، رسانه‎های چین گزارش داده‎اند تعدادی از اردوگاه‎های سابق کار با تغییر نام خود به «مرکز سم‎زدایی» هم‎چنان به کار خود ادامه می‎دهند.

تعدادی از وکلا و فعالان چینی طی شکایتی، درخواست غرامت برای زندانیانی که متحمل شکنجه شده بودند، کردند؛ اما مقامات به درخواست آن‎ها پاسخی ندادند.

مینگهویی به گردآوری گزارش‎هایی روزانه از دستگیری و بازداشت تمرین‎کنندگان فالون گونگ در سرزمین اصلی چین از‎ طریق کسب مستقیم اطلاعات ازسوی خانواده‎های آن‎ها پرداخته است. روزانه، ده‎ها گزارش از بازداشت و شکنجه‎ی تمرین‎کنندگان فالون گونگ در بازداشت‎گاه‎ها و مراکز به‎اصطلاح سم‎زدایی و هم‎چنین مراکز آموزشی دولتی که به شست‎وشوی مغزی آن‎ها و اجبار آن‎ها به نفی فالون‎گونگ می‎کنند، گزارش می‎شود.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‎شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی