Search
Asset 2

یک کشته و دو زخمی در حمله امروز موشکی جمهوری اسلامی به مرکز اسرائیل

تایمز اسرائیل گزارش داد یک موشک جمهوری اسلامی با کلاهک خوشه‌ای روز دوشنبه به مرکز اسرائیل شلیک شد و دست‌کم یک نفر کشته و دو نفر دیگر به شدت زخمی شدند.
کشته شدن یک اسرائیلی بر اثر اصابت یک موشک ایرانی در شهر یهود در مرکز اسرائیل در ۹ مارس ۲۰۲۶. (Ilia YEFIMOVICH / AFP via Getty Images)

تایمز اسرائیل گزارش داد یک موشک جمهوری اسلامی با کلاهک خوشه‌ای روز دوشنبه به مرکز اسرائیل شلیک شد و دست‌کم یک نفر کشته و دو نفر دیگر به شدت زخمی شدند. این هفتمین حمله موشکی از خاک ایران از نیمه‌شب تاکنون به اسرائیل و کشورهای خلیج فارس بود.

براساس این گزارش، کلاهک خوشه‌ای موشک به چند منطقه از خاک اسرائیل شامل یهود، اور یهودا، هولون و بات یام اصابت کرد. یک مرد در محل یک پروژه ساختمانی جان خود را از دست داد و مرد دیگری به شدت زخمی شد. همچنین یک مرد دیگر در اور یهودا آسیب جدی دید. امدادگران به زخمیان کمک کرده و آن‌ها را به بیمارستان منتقل کردند. یک زن ۵۰ ساله در ریشون لتزیون نیز از برخورد ترکش‌های موشک خوشه‌ای دچار آسیب متوسط شد و حالش پس از درمان پایدار گزارش شد.

تصاویر منتشر شده از محل انفجارها، گودال‌هایی در زمین و خسارت به ساختمان‌ها و خودروها را در اسرائیل نشان می‌دهد.

تایمز اسرائیل افزود رژیم ایران طی این درگیری‌ها چندین موشک بالستیک با کلاهک خوشه‌ای به صورت پراکنده شلیک کرده است.

همزمان، ارتش اسرائیل اعلام کرد که حملات هوایی خود به پایگاه‌های بسیج، نیروهای امنیت داخلی و سایت‌های موشکی در اصفهان، تهران و جنوب ایران را افزایش داده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی