Search
Asset 2

جروزالم پست: عربستان به اسرائیل در برابر حمله ایران کمک کرد

خاندان سلطنتی عربستان سعودی در وبسایت خود مطلبی درباره نقش این کشور در دفاع از اسرائیل در برابر حمله جمهوری اسلامی منتشر کرده است.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل (Amir Levy/Getty Images) و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان (FETHI BELAID/AFP via Getty Images)

خاندان سلطنتی عربستان سعودی در وبسایت خود مطلبی درباره نقش این کشور در دفاع از اسرائیل در برابر حمله جمهوری اسلامی منتشر کرده است.

جروزالم پست گزارش داده است که این خانواده سلطنتی با انتشار مطلبی غیرمعمول در وبسایت خود اذعان کرده که به ائتلاف نظامی منطقه‌ای تازه تأسیس – اسرائیل، ایالات متحده، اردن، بریتانیا و فرانسه- در دفع حمله حکومت ایران کمک کرده است.

در این گزارش به مطلبی از رسانه اسرائیلی «کان نیوز» درباره حضور عربستان در عملیات دفاعی نظامی اشاره کرده است که طی آن ۹۹ درصد از پهپادها و موشک‌های ایرانی قبل از اصابت به اهداف خود منهدم شده‌اند.

بسیاری از پهپادها و موشک‌های جمهوری اسلامی از آسمان اردن و عربستان برای رسیدن به اسرائیل عبور کردند.

اردن علناً در مورد مداخله خود صحبت کرده است، در حالی که تنها روایت درباره عربستان سعودی مطلبی است که در وب‌سایت خاندان سلطنتی منتشر شده است. بر اساس منبعی از این خانواده به کان نیوز گفته و با ظرافت اذعان کرده که عربستان در دفاع از اسرائیل نقش داشته است

طبق گزارش وب‌سایت خاندان سلطنتی، منبعی از این خانواده درباره نقش عربستان با کان نیوز صحبت کرده و به‌طور نامحسوس دخالت احتمالی عربستان سعودی را در انهدام پهپادهای ایران که به مقصد اسرائیل رهسپار می‌شد، تصدیق کرده است.

این منبع به این موضوع استناد کرده که حریم هوایی عربستان سعودی به‌طور خودکار «هر شئی مشکوکی» را رهگیری می‌کند.

منبع مذکور همچنین حکومت ایران را به تحریک درگیری‌ها در غزه متهم کرده است.

در گزارش جروزالم پست آمده است که هفته‌ها قبل از تهاجم حماس در هفتم اکتبر، ایالات متحده درگیر فعالیت‌های دیپلماتیک شدیدی برای ترویج یک توافق سه جانبه بود که شامل یک پیمان استراتژیک بین ریاض و واشنگتن علیه ایران، یک توافق عادی‌سازی با عربستان سعودی و اسرائیل، و مسیری دوباره به سوی تشکیل دولت فلسطین بود.

طبق این گزارش، حمله حماس در هفتم اکتبر علیه اسرائیل این تلاش‌ها را خنثی کرد، اما مانعی برای توانایی قدرت‌های غربی، با ارتش‌های مستقر در منطقه برای همکاری با شرکای عرب، از جمله عربستان سعودی، برای ایجاد یک اتحاد نظامی علیه ایران نشد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی