Search
Asset 2

یوتیوب سیاست «حذف محتوای مربوط به تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا» را متوقف می‌کند 

تغییر سیاست یوتیوب دریاره سانسور درباره محتوای مربوط به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا
در این عکس تصویری، شخصی به‌روزرسانی وبلاگ یوتیوب در مورد اطلاعات نادرست انتخابات ایالات متحده در لس‌آنجلس، 2 ژوئن 2023 را می‌خواند.(CHRIS DELMAS/AFP via Getty Images)

یوتیوب با اعلام تغییر سیاست سانسور خود درباره محتوای به مربوط به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، عنوان کرد که دیگر پست‌هایی که نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ را زیر سؤال می‌برند، از جمله ادعاهایی درباره تقلب وسیع در رای گیری انتخابات را حذف نخواهند کرد. 

یوتیوب این خبر را حدود دو ماه پس از بازگرداندن حساب کاربری یوتیوب دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، در یک پست وبلاگی اعلام کرد. 

حساب ترامپ در یوتیوب پس از ماجرای حمله به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه معلق شد. این اتفاق زمانی رخ داد که رئیس جمهور سابق ایالات متحده موضوع تقلب در انتخابات را مطرح کرد.  

یوتیوب در دسامبر ۲۰۲۰ سیاست «اطلاعات نادرست درباره انتخابات» را تعریف کرد و در روز جمعه اعلام کرد که در مدت زمانی که این سیاست اعمال شده، این شرکت ده‌ها هزار ویدئوها را حذف کرده است 

 یوتیوب با اشاره به «تغییر چشمگیر در منظر سیاسی» که در کمپین انتخابات ۲۰۲۴ در حال رخ‌دادن است، اعلام کرد که حذف محتوای مرتبط با انتخابات می‌تواند به حاکمیت سیاسی ضربه بزند و بنابراین دیگر پست‌هایی که پرسش درباره نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ و دیگر ادعاهایی درباره تقلب گسترده در رای گیری باشند را حذف نخواهند کرد. 

این شرکت اعلام کرد: «در محیط کنونی، متوجه می‌شویم که در حالی که حذف این محتوا برخی از اطلاعات نادرست را مهار می‌کند، اما می‌تواند تأثیر ناخواسته‌ای برای محدود کردن سخنان سیاسی بدون کاهش معنادار خطر خشونت یا سایر آسیب‌های دنیای واقعی داشته باشد». 

با این حال، حذف محتوا بر اساس سیاست اطلاعات نادرست در انتخابات فقط یکی از روش‌هایی بود که یوتیوب به منظور شکل‌دهی به بحث‌های سیاسی، اجرا کرده است و سایر بخش‌های دستگاهِ نظارت محتوای آن، دست‌نخورده باقی‌مانده است. 

یوتیوب همچنان قصد دارد به اقدامات خود برای حذف «ادعاهای نادرستی که می‌تواند به طور قابل توجهی رأی‌دهی را متضرر کنند، از جمله مواردی که اعتبار رای گیری از طریق پست را به چالش می‌کشد» و همچنین در مورد محتوایی که مردم را به «تداخل در فرایندهای دموکراتیک» فرامی‌خواند، ادامه دهد. 

این بیانیه در حالی منتشر شد که یوتیوب و سایر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی توسط محافظه‌کاران به تعصب سیاسی متهم و به دلیل محدود کردن آزادی بیان با انتقادات فراوانی روبرو شده‌اند. 

ویوک راماسوامی، نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری آمریکا، اخیراً و پس از اینکه پلتفرم لینکدین حساب کاربری او را به دلیل اظهارنظرهایی که درباره دولت بایدن و تغییرات آب‌وهوایی مطرح کرده بود، به طور موقت مسدود کرد، این شبکه اجتماعی را به دخالت در انتخابات متهم کرد. 

راماسوامی در روزی که حساب کاربری‌‏اش در لینکدین مسدود شد، در یک پست توییتری گفت: «دخالت بزرگ تکنولوژی در انتخابات آغاز شده است» و این اقدام را «سانسور آشکار» خواند. 

لینکدین بعداً به اپک تایمز گفت که حساب راماسوامی «به اشتباه» محدود شده و دوباره فعال شده است. 

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی