در یک حراج کالا در کلیوند ایالت اوهایو آمریکا، دستکشهای قهرمان سابق بوکس جهان «محمدعلی کلی» به قیمت ۴۰۰ هزار دلار به فروش رفت.
این دستکش در مسابقهی بین محمدعلی با «جو فریزر» که در آن زمان عنوان قهرمانی جهان را داشت، و در ۸ مارس سال ۱۹۷۱ در استادیوم مدیسون گاردن در نیویورک برگزار شد، به دست کلی بود. این رقابت «مسابقهی قرن» نام گرفت.
این دستکش در مسابقهی بین محمدعلی با «جو فریزر» و در ۸ مارس سال ۱۹۷۱ در استادیوم مدیسون گاردن در نیویورک برگزار شد، به دست کلی بود. جو در آن زمان عنوان قهرمانی جهان را داشت و این رقابت «مسابقهی قرن» نام گرفت.
کلی در ۲۵ فوریهی سال ۱۹۶۴ پس از غلبه بر «سونی لیستون» عنوان قهرمانی جهان را از آن خود کرد. اما در سال ۱۹۶۷ به دلیل اجتناب از سربازی و پیوستن به ارتش آمریکا برای شرکت در جنگ ویتنام، عنوان قهرمانی از او گرفته شد و به ۵ سال حبس محکوم شد که توانست با پرداخت پول دوران محکومیت خود را خارج از زندان بگذراند.
محکومیت محمدعلی سه سال طول کشید و در سال ۱۹۷۱ دادگاه عالی آمریکا محکومیت او را لغو و جواز شرکت در مسابقات به او بازگردانده شد.
وی در آن رقابت از فریزر شکست خورد ولی دوباره در سال ۱۹۷۴ در رقابت با فریزر توانست او را شکست دهد.
محمد علی کلی که نام اصلی او « کاسیوس مارسلوس کلی» بود در سال ۱۹۴۲ در ایالت کنتاکی آمریکا در خانوادهای فقیر متولد شد. وی در سن ۲۲ سالگی و زمانی که هنوز سیاه پوستان در آمریکا شهروند درجه ۲ محسوب میشدند، توانست عنوان قهرمانی جهان را از آن خود کند.
پس از شکست دادن سونی لیستون نام کلی بر سر زبانها افتاد. وی از یک طرف به دلیل شیوه مشتزنیاش و از طرف دیگر به خاطر درشتگوییهایش توجه همگان را به خود جلب میکرد. زمانی که به لیستون غلبه کرد گفت : «من یک هیولای بزرگ و بد طینت را شکست دادم که همه را شکست داده و کسی حریفش نبود. تا این که ناشناختهای به نام کاسیوس کلی از کنتاکی آمد و او را متوقف کرد، کسی را شکست داد که دو بار پترسون (قهرمان مشت زنی) را مغلوب کرده بود.»
«فیلیپ ریمتسما» نویسندهی آلمانی میگوید که، کلی برای سفیدپوستان آمریکا در سالهای آغازین دههی ۶۰ یک تحریک جدی محسوب میشد. از نظر این نویسنده: «کلی کسی نبود که حاضر باشد از مواضع خود عقب بنشیند، به قواعدی پایبند باشد یا در برابر خبرنگاران ادب را رعایت کند. او درست در همان زمانی که احساس میشد، جامعه سیاه پوست در بسیاری موارد پایینتر از سفیدپوستان است، همواره میگفت که زیباترین است.»
وی در زمان محکومیتش همچنان در عرصه مشتزنی فعالیت میکرد و میگفت: « من به خاطر پرستیژ یا به دلایل شخصی مبارزه نمیکنم. من می جنگم که به برادرانم که در آمریکا روی زمین خوابیدهاند، روحیه بدهم. سیاهانی که با کمکهای دولتی زندهاند، سیاهانی که چیزی برای خوردن ندارند، سیاهانی که چیزی از خود نمیدانند و سیاهانی که آیندهای ندارند.»
وی پس از بازگشتن به رینگ دو بار قهرمان جهان شد.
پیش از این، دستکشهای کلی که در اولین مسابقهی خود برای قهرمانی در سال ۱۹۶۴ بهدست داشت به قیمت ۸۳۰ هزار دلار فروخته شده بود.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.