خبرگزاری تسنیم خبر انتصاب محسن رضایی به عنوان نماینده مجتبی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی در شورای عالی امنیت ملی را حذف کرد.
این رسانه وابسته به سپاه پاسداران صبح روز یکشنبه ۱۸ مرداد گزارش داده بود که محسن رضایی و سعید جلیلی به عنوان نمایندگان رهبر جمهوری اسلامی در شورای عالی امنیت ملی منصوب شدند.
در روزهای اخیر محمدباقر خرازی مدعی شده بود محمدباقر ذوالقدر از دبیری شورای عالی امنیت ملی کنار گذاشته خواهد شد و محسن رضایی جای او را خواهد گرفت.
روزنامه سازندگی نیز روز گذشته به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که مسعود پزشکیان، رئیس دولت جمهوری اسلامی با استعفای محمدباقر ذوالقدر، دبیر شورای عالی امنیت ملی مخالفت کرده است.
مسعود پزشکیان همچنین روز گذشته در نشست با خبرنگاران در مورد استعفای ذوالقدر گفته بود: «یکسری اختلافات مطرح است که تلاش میکنیم برطرف شود.»

















