ذکر ده عملکرد در بدن که پس از مرگ مىتوانند به کار خود ادامه دهند، موضوعى است که بسیار جذاب مىباشد.
۱۰- رشد ناخن و مو
بدین صورت نیست که این اعضا به رشد خود ادامه میدهند، بلکه فقط در ظاهر اینگونه بهنظر میرسند. همانگونه که بدن رطوبت خود را از دست مىدهد، پوست چروکیده شده و منقبض مىشود، در نتیجه ناخن و مو بلندتر به نظر مىآیند
۹- تولید صدا
جمود بدن ساعاتى پس از مرگ، موجب انقباض و سفتشدن عضلات مىگردد. این موضوع بهعلاوهی آزادشدن گازها و تارهاى صوتى که سفت و انعطاف ناپذیر هستند، باعث تولید صداهاى ناهنجار مىشود.
۸ – رشد سلولهای پوست
این سلولها به مراقبت زیادى نیاز ندارند و خودکفا هستند، چرا که بیشتر عمرشان را در خارجىترین قسمت بدن مىگذرانند و از طریق جذب و تراوش تغذیه کرده و بدین طریق به مدت چند روز مىتوانند از خود دفاع کنند.
۷- دفع ادرار
ماهیچههاى کنترلکننده وظیفهی نگهداشتن ادرار را به عهده دارند. وقتى مرگ رخ مىدهد، آنها از کار باز مىایستند. پیش از جمود بدن که ساعاتى به طول مىانجامد و بدن وارد وضعیت شل و سستى مىشود، دفع ادرار بهصورت بیاختیار انجام میشود.
۶– مدفوع
ماهیچه هاى شل و سست، توانایی نگهداشتن چیزی را ندارند. در روال عمل دفع، گازهاى تولید شده در بدن، مدفوع را در طول مسیر روده ها به حرکت درمىآورد. این موضوع براى همه رخ نمىدهد، ولى ممکن است اتفاق بیفتد.
۵- هضم
باکترىهاى موجود در امحا و احشا باوجود فوت میزبان هنوز به زیست خود ادامه مىدهند. بسیارى از آنها انگل هستند و برخى به تجزیهی غذا کمک مىکنند. تا زمانى که تغذیه کنند، به زندگیشان ادامه مىدهند.
۴- نعوظ
به علت کشش خون، گاهى اوقات پس از مرگ نعوظ اتفاق مىافتد.
۳- حرکت ماهیچه
سیستم عصبى حتى ممکن است پس از توقف فعالیت مغز به عملکرد خود ادامه دهد. حرکات نامرتب و متفرق که به جاى مغز از ستون فقرات نشات مىگیرد، مىتواند دلیل همهى پرش و تکانهاى ناگهانى بدن باشد.
۲- کارکرد مغز
پزشکان زمانى فوت شخصی را اعلام میکنند که قلب و ششها از کار باز ایستند. در حقیقت پس از مرگ، مغز براى دقایقى هنوز از مواد غذایى و اکسیژن استفاده مىکند.
۱- زایمان
اسناد تاریخى نشان مىدهند که پیش از مرسوم شدن مومیایى کردن اجساد، گاهى اوقات رویدادى به نام تولد در تابوت رخ مىداده است. در زنانى که زمان مرگشان باردار بودند، برخى اوقات به دلیل تجمع گاز و فشار بر روى رحم، جنین با فشار به بیرون مىآمد وعمل زایمان انجام میگرفت.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.