در آغاز سال ۲۰۱۴، مردم سرزمین چین از سراسر کشور، به مناسبت سال جدید، دههاهزار کارت تبریک الکترونیکی برای آقای لی هنگجی، بنیانگذار فالون گونگ، ارسال کردند تا مراتب قدردانی و حسننیت خود را به او ابراز کنند. فالون گونگ روشی معنوی است که حدود۱۴ سال پیش در چین، تحت آزار و شکنجه قرار گرفته است.
این کارتهای تبریک که اغلب بسیار زیبا و با هنرمندی طراحی شدند، در وبسایت مینگهویی (minghui.org) و نسخه انگلیسی آن (en.minghui.org) با نمایی بسیار درخشان و برجسته قرار داده شدند.
این وبسایتها که زیرنظر تمرینکنندگان اداره میشوند، بهمثابه محیطی برای آنها است تا درباره فالون گونگ، درکهای خودشان را با هم درمیان بگذارند و همچنین فضایی است که در آن تاریخچه و سوابق این روش معنوی و مستندات مربوط به آزار و شکنجه تمرینکنندگان آن را ارائه میدهند. افرادی که در چین زندگی میکنند، با استفاده از نرمافزار خاصی، از سد محاصره اینترنت توسط رژیم میگذرند و پیامهای خود را به این وبسایتها ارسال میکنند.
فقط تمرینکنندگان فالون گونگ نیستند که سال نو را به آقای لی تبریک گفتند، بلکه خانوادهها و دوستان تمرینکنندگان، افرادی که از فواید فالون گونگ بهرهمند شدهاند و همچنین کسانی که میخواهند حمایت و احترام خود را به آقای لی ابراز کنند، با ارسال کارت تبریک مراتب قدردانی خود را نشان دادند. آقای لی در این کارتهای تبریک، به نشانه احترام، معمولاً “شیفو” خطاب میشد که در اصطلاح سنتی بهمفهوم “معلم” و یا “استاد” اطلاق میشود.
مدیرکل شرکتی در استان هبی، به نمایندگی از تمام کارکنان خود، ضمن بیان تبریکات صمیمانه به مناسبت سال نو، درخصوص وضعیت اخلاقی هموطنان خود ابراز نگرانی کرده و اشاره کرد: «هیچ کس در سرزمین چین احساس امنیت نمیکند، مردم در وحشت زندگی میکنند. همه این مسائل ناشی از نگرش الحادی حزب کمونیست است. مردم درک نمیکنند که “هر سیکل معیوبی محکوم به فنا است.” آنها فقط به دنبال پول هستند.»
در یکی از کارتها که کارگران فولاد در استان شاندونگ فرستادند، چنین نوشته شده است: «بهنمایندگی از تمام خانواده و دوستان و کسانی که حقایق مربوط به فالون گونگ را درک کردهاند، خودمان را مدیون استاد لی میدانیم که منجی ما هستند! شفقت و مهربانی شما، این توانایی را به شاگردان شما داد تا ما را از کابوسی وحشتناک بیدار کند. ما بیهدف تحت فریب حزب کمونیست چین زندگی میکردیم. ذهنیت یک فرد معمولی را ازدست دادهایم. مغز ما دراثر شستشوی مغزی، انباشته از فرهنگ حزب، کشمکش و ستیز شده است. استاد لی ما را به یک زندگی تازه امیدوار کرد و شیوه تفکر کهن و اصیل چین را به ما ارزانی داشت.»
ویراستاری از یک روزنامه در شاندونگ که از حزب کمونیست کنارهگیری کرد، در کارت ارسالی نوشت: «ما بهوضوح ماهیت حزب را درک کردهایم … حزب حقیقتاً یک فرقه است. این حزب۸۰ میلیون نفر از مردم چین را کشته است و قادر به بازپرداخت بدهیهای خود به مردم چین نخواهد بود. امیدواریم هموطنان چینی ما که هنوز حاضر به ترک حزب نشدهاند، بهزودی از خواب غفلت بیدار شوند. استاد لی مهربان و نیکخواه، همچنان منتظر ما هستند. متشکریم از شما، استاد لی!»
هو جون، از فعالان جنبش حقوقی سرزمین چین، ضمن ابراز درود و تهنیت خود به آقای لی نوشت: « برای استاد لی هنگجی، استاد فالون دافا، سالی سرشار از سلامتی و شادمانی آرزو میکنم! امیدوارم دافا همه جا و بهطور گسترده اشاعه یابد! شاید روزی که دافا به هر گوشهای از چین و به همه مردم اشاعه داده شود، بهزودی فرا رسد، شاید زمان فروپاشی حزب کمونیست نزدیک است.»
آقای هو همچنین وضعیت بههمریخته و نابسامان فرهنگ سنتی سرزمین چین را ناشی از سلطهی حکومت کمونیستی درطی نسلها میداند و اظهار تاسف میکند ازاینکه این مسائل گسترش فالون دافا را در سرزمین چین حتی بیشتر تحت فشار قرار میدهد.
خانم یو، دختر یک تمرینکننده فالون گونگ از نانجینگ و مقیم هنگ کنگ گفت: «از طرف مادر، خواهر، و خودم، برای بنیانگذار فالون گونگ، استاد لی هنگجی، در سال ۲۰۱۴، سال خوبی را آرزو میکنیم. امیدوارم که مردم سرزمین چین بیشتر و بیشتر به حقیقت آگاه شوند و حکومت کمونیست چین دست از آزار و شکنجه تمرینکنندگان فالون گونگ بردارد. بزرگترین آرزوی من این است که همه مردم در سراسر جهان، بیشتر آگاه شوند، بیشتر فالون گونگ را درک کرده و از آن حمایت کنند.»
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.