Search
Asset 2

دانشمند ایرانی برنده‌ی جایزه‌ی «هول‌وک»

رامین گلستانیان، از سوی دو انجمن فیزیک انگلستان و فرانسه، برنده‌ی مدال «هول‌وک» شد. (وب‌‏سایت دانشگاه آکسفورد)
رامین گلستانیان، از سوی دو انجمن فیزیک انگلستان و فرانسه، برنده‌ی مدال «هول‌وک» شد. (وب‌‏سایت دانشگاه آکسفورد)
رامین گلستانیان، از سوی دو انجمن فیزیک انگلستان و فرانسه، برنده‌ی مدال «هول‌وک» شد. (وب‌‏سایت دانشگاه آکسفورد)

طبق اعلام دو انجمن فیزیک انگلستان و فرانسه، یک دانشمند ایرانی، برنده‌ی مدال «هول‌وک»، از این دو انجمن شد.

«رامین گلستانیان»، فیزیکدان ایرانی و استاد دانشگاه آکسفورد انگلستان، به دلیل تحقیقات در زمینه‌ی «مواد نرم فعال و به خصوص شناگران میکروسکوپی و ذرات کولوییدی فعال»، از سوی دو انجمن فیزیک انگلستان و فرانسه برای دریافت این جایزه انتخاب گردید.

این جایزه‌ که یکی از ۴ مدال عمده‌ و معتبر جهانی در رشته‌ی فیزیک است، به انتخاب مشترک این دو انجمن به‌‏طور چرخشی به فیزیک‌دان مستقر در انگلستان و فرانسه اهدا می‌شود.

رامین گلستانیان تحصیلات خود را در رشته کارشناسی فیزیک در دانشگاه شریف و کارشناسی ارشد و دکترای خود را در دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان به پایان رسانده است و مدتی عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان بود.

جایزه‌‌ی هول‌وک به یاد «فرناند هو‌ل‌وک»، فیزیکدانی که توسط نیروهای نازی در جنگ جهانی دوم کشته شد، نامگذاری شد.

چندی پیش نیز «مریم میرزاخانی»، ریاضی‌دان و استاد دانشگاه استنفورد، برنده‌ی مدال «فیلدز»، یکی از معتبرترین جایزه‌های ریاضیات در جهان شد. این مدال که به نوبل ریاضی معروف است، هر ۴ سال یک‌بار به ۲ تا ۴ ریاضی دان زیر ۴۰ سال داده می‌شود.

وی نخستین زن و اولین ایرانی است که این جایزه را از آن خود کرده است.

جایزه‌ی رامین گلستانیان به همراه جایزه‌ی نقدی، روز چهارشنبه‌ی آینده ۵ شهریورماه طی مراسمی به وی اهدا می‌شود.

اپک‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی