
یک پسر ۱۹ سالهی هندی به مدت نیمساعت، صاحب صفحهی توییتر نخستوزیر هند شد. این اتفاق در حالی افتاد که نخستوزیر فعلی و نخستوزیر جدید این کشور برای تصاحب آن مشغول رقابت هستند.
«قیصر علی»، وقتی بهدنبال عنوان بهتری برای شناسهی کاربری خود در توئیتر بود، عنوان @PMOIndia را برای صفحهی توییتر خود انتخاب کرد. «مانموهان سینگ»، نخستوزیر فعلی هند از این عنوان برای راهاندازی صفحهی توییتر خود استفاده کرده بود. این صفحه پساز نیمساعت بهطور خودکار بههمان عنوان سابقش برگشت.
بهگزارش بیبیسی، قیصر علی در اینباره گفت: «واقعاً نمیدانم چطور ولی یکباره بهذهنم خطور کرد کهPMO، حروف اختصاری دفتر نخستوزیری هند را امتحان کنم و بعد که دیدم این عنوان در دسترس است و کسی آن را برای خودش ثبت نکرده تصمیم گرفتم آن را به نام خودم ثبت کنم.» وی پساز این ماجرا، یک متن عذرخواهی در صفحهی توئیتر شخصیاش منتشر کرد.
در حال حاضر مانموهان سینگ، نخستوزیر فعلی و «نارندرا مودی»، نخستوزیر آیندهی کشور بر سر تصاحب این حساب توئیتر با یکدیگر درگیری و کشمش دارند.
نارندرا مودی، رهبر حزب ملیگرای بهاراتیا جاناتا، نخستوزیر آیندهی هند است. وی در یک پیروزی قاطع نخستوزیر فعلی هند را شکست داده است.
مشاوران و اعضای دفتر نخستوزیر فعلی با افزودن یک کلمه و تغییر عنوان این حساب توئیتر، سعی در حفظ این حساب توییتری و میلیونها دنبال کنندهی آن هستند.
مشاوران نارندرا مودی ضمن انتقاد از عملکرد نخستوزیر فعلی در ارتباط باحفظ حساب توئیتر رسمی نخستوزیری، میگویند که شناسهی توییتری نخستوزیر یک «سرمایهی ملی» است و باید به نخستوزیر جدید تحویل داده شود.
«پانکاج پاچاوری» مشاور امور رسانهای نخست وزیر فعلی هند، پساز اعمال تغییرات اعلام کرد که حساب توئیتر با شناسهی @PMOIndia را در اختیار نخستوزیر جدید قرار دادند. این صفحه در حال حاضر بیشاز ۲۷ هزار دنبالهرو دارد.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.














