Search
Asset 2

هشدار آلمان به شرکت‌های هواپیمایی: امکان حمله به هواپیما‌های غیرنظامی در ایران وجود دارد

به دنبال تشدید تنش‌ها میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، دولت آلمان به شرکت‌های هواپیمایی هشدار داده است که امکان حمله به هواپیماهای غیرنظامی در ایران وجود دارد.
(Thomas Lohnes/Getty Images)

به دنبال تشدید تنش‌ها میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، دولت آلمان به شرکت‌های هواپیمایی هشدار داده است که امکان حمله به هواپیماهای غیرنظامی در ایران وجود دارد.

بر اساس گزارش نشریه بیلد، اداره هوانوردی فدرال آلمان با انتشار بیانیه‌ای این هشدار را خطاب به خطوط هوایی این کشور صادر کرده است.

این رسانه عنوان کرده که طبق این بیانیه، تهدید پروازها در ایران ناشی از «سناریوی حملات غیرعمدی پدافند هوایی» خواهد بود.

اداره هوانوردی فدرال آلمان تصریح کرده است که «خطر تکرار سناریوی سرنگون کردن هواپیمای اوکراینی که در تاریخ هشتم ژانویه ۲۰۲۰ رخ داد» وجود دارد.

هواپیمای پرواز شماره ۷۵۲ هواپیمایی اوکراین که در تاریخ هشتم ژانویه ۲۰۲۰ از مبدا تهران به مقصد کی‌یف برخاسته بود، هدف شلیک پدافند هوایی سپاه پاسداران قرار گرفت و سرنگون شد. در پی این رویداد همگی ۱۷۶ سرنشین این پرواز جان خود را از دست دادند.

دولت آلمان هشدار داده است که به دلیل «تنش‌های سیاسی و نظامی بزرگ در منطقه میان آمریکا، اسرائیل و ایران» احتمال تکرار چنین سناریویی وجود دارد.

شرکت هواپیمایی آلمانی لوفت‌هانزا روز چهارشنبه اعلام کرد که پروازهای خود به تهران را به‌دلیل وضعیت خاورمیانه که در حالت آماده باش برای انتقام‌جویی احتمالی حکومت ایران علیه اسرائیل است، به حالت تعلیق درآورده است.

همچنین کشورهایی از جمله آمریکا، فرانسه، هند، روسیه، لهستان، بریتانیا و آلمان به شهروندان خود درباره سفر به ایران، اسرائیل و سرزمین‌های فلسطینی هشدار داده‌اند.

حکومت ایران در پی حمله منتسب به اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق که منجر به کشته شدن هفت تن از اعضای سپاه پاسداران، از جمله دو فرمانده سپاه شد، اسرائیل را تهدید به انتقام‌جویی کرده که این منجر به ترس از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی