جهان مملو از اسراری است که دانش کنونی ما را به چالش میکشد. اپک تایمز در بخش ماوراء دانش، داستانهایی از پدیدههای خارقالعاده را گردآوری کرده تا راه را برای باور مسائل ممکنی که قبلاً انکار میشدند باز کند. آیا آنها واقعیت دارند؟ تصمیم با خود شماست.
داستان مشهور اسحاق نیوتن میگوید، او زیر درخت سیبی نشسته بود که سیبی از درخت روی سرش افتاد و او لحظهای قبل از اندیشیدن به قانون جهانی گرانش، به فکر رو رفت. برطبق قانون جهانی گرانش هر دو جسم همواره یکدیگر را میربایند؛ یعنی نیروی گرانشی میان دو ذره با حاصل ضرب جرم دو ذره نسبت مستقیم و با مجذور فاصلهی آنها از یکدیگر نسبت وارونه دارد. اما آیا این قانون در همهجای کرهی زمین صحت دارد؟ در چه مکانیهایی از زمین این قانون صدق نمیکند؟
مکان اسرارآمیز، سانتا کروز، کالیفرنیا
مکان اسرارآمیز«Mystery Spot»که در جنگل چوبسرخ، خارج از «سانتاکروز، کالیفرنیا» واقع شده، یک ناهنجاری گرانشی است. این پدیدهی غیرقابل توضیح، در منطقهای مدور با قطری حدود ۴۶ متر رخ میدهد. در این مکان درک شما از قوانین فیزیک و جاذبه زیر سئوال میرود. این مکان در سال ۱۹۳۹ توسط گروهی از نقشهبرداران کشف شد. آنها تا سال ۱۹۴۰، بازدید عموم از این منطقه را آزاد گذاشتند. این مکان موجب شگفتی صدها هزار نفر از بازدیدکنندگان جهان شده است و بسیاری برای تجربهی دوبارهی تغییرات گیجکنندهی گرانشی، چشمانداز و ارتفاع آن به این مکان بازگشتهاند.
در ویدئوی زیر افراد به صورت مورب در حال قدم زدن هستند، توپی رو به بالا حرکت میکند و …
متقاعد نشدهاید؟ این ویدئو را ببینید:
تپهی مغناطیسی، کانادا
تپهی مغناطیسی، بیشاز ۱۰۰ سال است که از جاذبههای برتر «نیوبرانزویک، کانادا» بهشمار میآید. از قرار معلوم، اتومبیلها در این تپه روبه بالا حرکت میکنند؛ پدیدهای که در بسیاری از «تپههای مغناطیسی» جهان مشاهده شده است. این تپه، به عنوان بخشی از بزرگراه استانی، به شهر «مانکتون» فروخته شد و بعد از احداث بزرگراه در اطراف آن، تبدیل به یکیاز جاذبههای توریستی شد. به نظر شما این تپه مغناطیسی است یا جادویی؟
تپهی مغناطیسی، استرالیای جنوبی
این تپه، در اصل به نام «تپهی بروف» مشهور است؛ که نام آن بعد از ساکن شدن شخصی به نام «جیمز بروف» در ۳۵ سالگی در سال ۱۸۹۷ به آن داده شد.
تپهی مغناطیسی، له لاداخ هند
اعتقاد بر این است که در این تپه که در نزدیکی «له لاداخ» واقع شده، خاصیت مغناطیسی وجود دارد؛ که موجب حرکت روبه بالای اتومبیلها شده و هواپیماهایی که از بالای آن میگذرند مجبور به افزایش ارتفاع خود میشوند.
دامنهی الکتریکی، اسکاتلند
دامنهی الکتریکی به نام دامنهی «کروی» نیز نامیده میشود و در «آیشایر، اسکاتلند» واقع شده است. معمولاً اتومبیلها در این ناحیه توسط نیرویی اسرارآمیز به سمت بالا حرکت میکنند.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.