دونالد ترامپ بهتازگی گفته است که جمهوری اسلامی مایل به گفتگو برای کاهش درگیری با اسرائیل است، اما باید زودتر اقدام میکرد و باید فورا مذاکره کند، پیش از آنکه دیر شود.
فاکس نیوز گزارش داده است رئیس جمهور ایالات متحده روز دوشنبه، ۱۶ ژوئن (۲۶ خرداد) در حاشیه نشست گروه ۷ در کانادا افزوده است: «آنها مایل به گفتگو هستند، اما باید زودتر این کار را میکردند. اما به نظر من ایران در این جنگ پیروز نیست. آنها باید گفتگو کنند و باید فوراً گفتگو کنند، پیش از آنکه دیر شود.»
او درباره حمایت آمریکا از اسرائیل گفته است: «ما همیشه از اسرائیل حمایت کردهایم. مدت طولانی است که قوی از اسرائیل حمایت میکنیم و اسرائیل در حال حاضر وضعیت خوبی دارد.»
ترامپ در پاسخ به سوالی مبنی بر امکان مداخله نظامی ایالات متحده در درگیری میان تلاویو و تهران گفت که قصد ندارد در اینباره صحبت کند.

















