Search
Asset 2

ترامپ: اگر تا ۵۰ روز آینده توافقی درباره اوکراین حاصل نشود، تعرفه‌های ثانویه ۱۰۰ درصدی علیه روسیه اعمال می‌کنم

دونالد ترامپ تهدید کرد در صورتی که مسکو طی ۵۰ روز آینده با توافقی برای حل بحران اوکراین موافقت نکند، تعرفه‌های ثانویه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای روسی اعمال خواهد کرد.
(Andrew Harnik/Getty Images)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید کرد در صورتی که مسکو طی ۵۰ روز آینده با توافقی برای حل بحران اوکراین موافقت نکند، تعرفه‌های ثانویه ۱۰۰ درصدی بر کالاهای روسی اعمال خواهد کرد.

ترامپ در حالی که روز ۱۴ ژوئیه (۲۳ تیر) میزبان مارک روتِه، دبیرکل ناتو، در کاخ سفید بود گفت: «از [ولادیمیر پوتین] ناامید شده‌ام، چون فکر می‌کردم دو ماه پیش به توافقی می‌رسیم؛ اما به نظر نمی‌رسد که چنین توافقی حاصل شود… بر همین اساس، ما تعرفه‌های ثانویه را اعمال خواهیم کرد. موضوع کاملاً ساده است؛ اگر ظرف ۵۰ روز به توافق نرسیم، این تعرفه‌ها ۱۰۰ درصدی خواهند بود و همین است که هست.»

روتِه صبح دوشنبه به‌عنوان بخشی از سفر برنامه‌ریزی‌شده دو روزه‌اش وارد کاخ سفید شد؛ سفری که شامل دیدار با ترامپ، وزیر امور خارجه مارکو روبیو، وزیر دفاع پیت هگست، و شماری از اعضای کنگره خواهد بود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی