Search
Asset 2

سازمان بهداشت جهانی از آبله میمونی برای توجیه «نقض حقوق بشر» از طریق واکسن‌های آزمایشی استفاده می‌کند

بهداشت پس از نشستی بین شی جین پینگ، رهبر چین، و گبریسوس در چین و پشت درهای بسته بود که سازمان بهداشت جهانی  اعلام کرد کووید ۱۹ یک همه‌گیری ن
پرچم سازمان بهداشت جهانی (WHO) در مقر آنها در ژنو در 5 مارس 2021. (Fabrice Coffrini/AFP via Getty Images)

بنا به اعلام شورای جهانی بهداشت (WCH) که یک نهاد غیرانتفاعی مستقل است، سازمان بهداشت جهانی (WHO) از گمانه‌زنی‌های غیرعلمی در رابطه با آبله میمونی برای «توجیه نقض بیشتر حقوق بشر» از طریق عرضه واکسن‌های آزمایشی جدید استفاده می‌کند.

بر اساس اطلاعیه این شورا که روز جمعه منتشر شد، هیچ مبنای علمی منطقی و درستی برای واکسیناسیون به منظور جلوگیری از شیوع آبله میمونی وجود ندارد. در این اطلاعیه آمده که انتشار عکس‌های قدیمی از آرشیو مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) و گتی ایمجز ارتباطی با «شیوع آبله میمونی» ندارد.

شورای جهانی بهداشت در این اطلاعیه به مستندات اتحادیه بین‌المللی بهداشت (ANH) رجوع کرده که یک سازمان غیرانتفاعی بریتانیایی است که توسط رابرت ورکرک در سال ۲۰۰۲  تأسیس شده است.

ورکرک در مقاله ۲۵ می گفت: «چه سرعت شیوع آبله میمونی شتاب بگیرد و چه متوقف شود، زمان‌بندی آن باعث شده که دریافت حمایت بیشتر از سازمان بهداشت جهانی از طریق مقررات بهداشتی بین‌المللی و پیمان بیماری‌های همه‌گیر، قابل‌توجیه باشد.»

ورکرک می‌گوید که تعاریف موردی از آبله میمونی دقیقاً برای پنهان‌سازی نشانه‌های آسیب واکسن کووید-۱۹ ارائه شده‌اند که برای مثال می‌توان به افزایش شیوع زونا پس از تزریق واکسن کووید اشاره کرد.

ورکرک ادعا می‌کند که توصیفات اولیه سازمان بهداشت جهانی از جوش‌های آبله، طبق اسناد سال ۱۹۷۳، با تصاویری که رسانه‌ها در حال حاضر منتشر کرده‌اند، تفاوت دارد.

شیوع آبله در دهه ۱۹۵۰ به اوج خود رسید و تقریباً در سال ۱۹۸۰ در سطح جهانی ریشه‌کن شد. اما سازمان بهداشت جهانی در حال تدارک نسل بعدی واکسن‌های آبله در سطح جهانی است که علیرغم فقدان شواهد ایمنی توسط مقامات بهداشتی توجیه می‌شود، به‌ویژه
آنکه این واکسن با «واکسن‌های ژنتیکی» مانند واکسن کووید تداخل دارد.

در بیانیه شورای جهانی بهداشت آمده که آبله میمونی مستلزم تشخیص بالینی است و تست پی‌سی‌آر (PCR) در این زمینه محدودیت‌های جدی دارد و ممکن است «به موارد مثبت کاذب» منجر شود. موارد مشکوک به آبله میمونی شامل همان عوارضی هستند که در مورد کووید-۱۹ شاهد بودیم.

در بیانیه شورای جهانی بهداشت آمده که بزرگ‌ترین تهدید برای سلامت جهانی، تلاش مداوم سازمان بهداشت جهانی و شرکای خصوصی آن در راستای واکسینه کردن مردان، زنان و کودکان با واکسن‌هایی است که هنوز به‌طور کامل آزمایش نشده‌اند.

بر اساس داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، ایالات متحده تا ۲۷ می ‌۱۲ مورد ابتلا به آبله میمونی را ثبت کرده است.

افرادی که علائم این بیماری را دارند، باید به مراکز مراقبت‌های بهداشتی مراجعه کنند؛ به‌ویژه افرادی که به کشورهای آفریقای مرکزی یا غربی و بخش‌هایی از اروپا که موارد آبله میمونی در آنها گزارش شده سفر کرده‌اند و همچنین مردانی که به‌طور منظم با مردان دیگران تماس نزدیک دارند.

بنا به اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، در حال حاضر هیچ درمان مشخصی برای عفونت ویروسی آبله میمونی به تأیید نرسیده است و تشخیص بیماری به عوامل مختلف، از جمله «وضعیت واکسیناسیون قبلی، وضعیت سلامتی، بیماری‌های زمینه‌ای و ابتلا به امراض مختلف بستگی دارد.

مطالب دیگر:

دیدگاه: طوفان عظیم تورم در راه آمریکا است

اسناد فاش شده: حزب کمونیست چین همچنان سرکوب فالون گونگ را هدف شماره یک خود می‌داند

مدیر اف‌بی‌آی: چین بزرگ‌ترین قدرت هکری جهان است و به دنبال «تسلط جهانی بر بخش‌های فناوری» است

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی