Search
Asset 2

عجایب چهارگانه هندوستان

غرش صوتی، هندوستان
هواپیمایی که ضمن حرکت با سرعت مافوق‌صوت با مخروطی از غبار احاطه شده است. (Rypson/iStock)

۴- غرش جادپور: صداهای غیرقابل توضیح در هندوستان و امریکا

در ۱۷ دسامبر ۲۰۱۲ در ساعت ۱۱:۲۵ قبل‌ازظهر، صدای مهیبی در جادپور در شمال‌غرب هندوستان شنیده شد. این صدای مهیب که به آن «غرش صوتی» نیز می‌گویند شبیه صدای انفجار است و معمولاً وقتی ایجاد می‌شود که هواپیمایی با سرعت مافوق صوت حرکت کند. منبع این صدای مهیب همچنان ناشناخته باقی‌مانده است.
سرهنگ گاس‌وامی سخنگوی ارتش به تایمز‌ آو ایندیا گفت: «علت این صدا برای ارتش ناشناخته است. ارتش در حوالی این منطقۀ پرجمعیت هیچ‌گونه فعالیتی نداشته که منجر به صدا شده باشد، زیرا مخالف اصول و مقررات است و می‌تواند آسیب به‌بار بیاورد.»

غرش صوتی، هندوستان
هواپیمایی که ضمن حرکت با سرعت مافوق‌صوت با مخروطی از غبار احاطه شده است. (Rypson/iStock)

در اوایل دسامبر همان‌سال نیز، در منطقۀ آریزونای امریکا چنین صدای غیرقابل‌توضیحی شنیده شد. سی‌بی‌اس گزارش داد که در چهارم دسامبر ۲۰۱۲، ساکنان چندین منطقۀ مرکز آریزونا صدای غرش مهیبی را گزارش کردند. مسئولین مربوطه در امریکا نیز گزارش دادند که قادر نیستند دلیل آن را توضیح دهند و هیچ گزارشی مبنی بر وقوع زلزله دریافت نکرده‌اند.
چنین صداهای مهیبی در تگزاس و جورجیا نیز در همان زمان گزارش شد.

۳- کودینی: اپیدمی دوقلوهای عجیب
تعداد دوقلوهایی که در روستای کودینی، در جنوب‌غرب هندوستان، وجود دارد بیشتر از سایر نقاط این کشور و تقریباً ۶ برابر متوسط جهانی است. در این روستا حدود ۲۰۰۰ خانوار زندگی می‌کنند و بیش از ۲۲۰ جفت دوقلو وجود دارد.
بر اساس گزارش نشنال جغرافی، از هر هزار نفر که در دنیا متولد می‌شوند حدود ۶ نفر دوقلو هستند. در سال ۲۰۰۸، از ۳۰۰ نوزادی که در این روستا سالم بدنیا آمدند ۱۵ نفر دوقلو بودند. بر اساس اخبار تلویزیون هندوستان نیز، این کشور یکی از کمترین تعداد متولدین دوقلو را دارد و همین امر این روستا را از این نظر عجیب‌تر کرده است.

دوقلو، هندوستان، روستای کودینی
یک دوقلو در هندوستان (Perumalnadar/Public Domain)

ساکنین این روستا می‌گویند افزایش تعداد دوقلوها در این روستا از سه نسل قبل شروع شد. هیچ‌گونه تفاوت عمده‌ای بین رژیم غذایی این روستا و افراد سایر مناطق ایالت کرالا مشاهده نشده است. دکتر موکوندا وارما، یکی از اعضای مرکز سلامت محلی عقیده دارد که این پدیده باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد و هیچ‌گونه پدیدۀ عجیب بیولوژیکی در این روستا مشاهده نشده است.

۲- سنگ پرندۀ خد شیو‌پور
در روستای خد شیوپور، در غرب هندوستان، سنگی که از کوه‌های مجاور تراشیده شده بازدیدکنندگان بسیاری را به خود کشانده است. وزن این سنگ حدود ۹۰ کیلوگرم است و در مکان مقدسی نگهداری می‌شود که متعلق به سوفی مسلمانی به‌ نام حضرت کمرعلی درویش است. این سوفی ۹۰۰ سال پیش زندگی می‌کرده است.
می‌گویند وقتی دقیقاً یازده نفر دور سنگ قرار بگیرند و هر کدام یک انگشت خود را زیر سنگ قرار دهند و نام حضرت کمرعلی درویش را با صدای بلند بخوانند، این سنگ به سرعت از زمین جدا می‌شود طوری که انگار بی‌وزن است.

یکی از گل‌فروشان محلی به نام پاوار به ایندیا تودی گفت: «مانند یک معجزه است. وقتی این سنگ را بلند می‌کنید احساس می‌کنید انگار یک گلبرگ گل رز را بلند کرده‌اید.» پاوار می‌گوید اگر بجای ۱۱ نفر، ۱۲ نفر بخواهند این سنگ را بلند کنند یا اگر بجای یک انگشت، از دو انگشت خود استفاده کنند، «این سنگ یک اینچ هم تکان نمی‌خورد.»
مسعود مجاور که مراقبت از این مکان را به‌عهده دارد به ایندیا تودی گفت: «این یک سنگ عادی است. حدوداً پس از گذشت دو سال این سنگ می‌شکند و ما سنگ دیگری را از کوه برش می‌دهیم و به اینجا می‌آوریم… و سنگ جدید را نصب می‌کنیم.» ظاهراً هر یک از این سنگ‌های جدید نیز همین خاصیت را دارند.

۱- بازگشت موتورسیکلت
اوم سینگ راتور در ۲ دسامبر ۱۹۹۸ هنگام رانندگی در بزرگراهی در پالی در شمال‌غرب هندوستان، موتور سیکلتش با درختی برخورد کرد و درگذشت. راتور که به اوم بانا نیز معروف است، هم‌اکنون مانند یک موجود الهی پرستش می‌شود و موتور سیکلتش نیز شیئی خدایی درنظر گرفته می‌شود.
پس از حادثۀ فوق موتور سیکلت او به اداره پلیس برده شد، اما روز بعد به‌طور عجیبی ناپدید شد و سپس آن را در صحنۀ محل حادثه پیدا کردند. ظاهراً سفر این موتور سیکلت بارها تکرار شد و یکبار حتی با اینکه آن را با زنجیر و قفل بسته بودند باز هم از اداره پلیس به محل حادثه نقل مکان کرد.

موتورسیکلت سحرآمیز، هند
موتور سیکلت اوم بانا (Sentiments777/CC BY-SA)

درحال حاضر اوم بانا محافظ مردمی که در آن بزرگراه رانندگی می‌کنند درنظر گرفته می‌شود و بارگاهی در محل حادثه و استقرار این موتور سیکلت نیز ساخته شده است. افراد محلی اظهار می‌کنند که از آن زمان به بعد تعداد تصادفات کاهش یافته و افرادی که تصادف کردند گفته‌اند که مردی موتورسوار را دیده‌اند که به آنها کمک کرده است.

اپک ‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی