Search
Asset 2

دکتر رابرت ملون: واکسن‌های کووید۱۹ سیستم ایمنی را مختل می‌کند و منجر به تشدید بیماری می‌شود

دکتر رابرت مالون در برنامه «اندیشه رهبران آمریکایی» از تلویزیون اپک تایمز در واشنگتن در 30 اوت 2021 شرکت می‌کند. (The Epoch Times)

 مطالعه‌ای خارج از بریتانیا نشان داده است: آن دسته از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی که -پس از ابتلای اولیه به سویه ویروس اصلی کرونا از ووهان چین- چندین واکسن یادآور کووید۱۹ دریافت کرده‌اند، بیش از سایرین، مستعد ابتلای مجدد و مزمن به سویه‌ اُمیکرون هستند.

دکتر رابرت ملون، دانشمند و پزشک می‌گوید: این مطالعه می‌تواند به توضیح این مسئله کمک کند که «چرا افرادی که چندین واکسن یادآور کووید۱۹ دریافت کرده‌اند، هرچه بیشتر و بیشتر، با علائم شدید کووید۱۹ در بیمارستان بستری می‌شوند و حتی بعضاً کارشان به مرگ می‌انجامد».

ملون، مخترع فناوری واکسن ام‌آراِن‌اِی، در مصاحبه‌ای با اِپُک‌تایمز به تاریخ ۲۱ ژوئیه می‌گوید: این پدیده، نتیجه‌ فرآیندی به نام «نقش‌گذاری ایمنی» است که در آن، قرارگیری ابتدایی در معرض یک سویه‌ ویروس، ممکن است بدن را از تولید کافی آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده در برابر سویه‌های جدیدتر بازدارد.

او خاطرنشان می‌کند: «ما در تمام جهان، شاهد مجموعه داده‌هایی هستیم که نشان می‌دهد متأسفانه افرادی که در حال مرگ هستند و در بیمارستان بستری می‌شوند، قویاً درسطح بالایی واکسینه شده‌اند. آنها مانند کسانی نیستند که ایمنی طبیعی دارند».

واکسنهای مبتنی بر سویههای سابق

واکسن‌های رایج کووید۱۹، مبتنی بر سویه‌ ووهان از ویروس ح‌ک‌چ(حزب کمونیست چین) هستند، که نام دیگرش «کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲» است. این سویه، عامل بیماری‌ای است که اکنون کووید۱۹ نامیده می‌شود.

از زمانی که سویه‌ ووهان شایع شد، تعدادی از سویه‌های دیگر پدید آمدند و غالب شدند؛ ازجمله سویه‌ غالب اُمیکرون.

ملون تصریح می‌کند: مشکل اینجاست که واکسن‌های کووید۱۹ تنها از یکی از اجزای کل ویروس استفاده می‌کنند که درواقع نوعی پروتئین سُنبُله است. بنابراین سیستم ایمنی فردی که واکسن ام‌آراِن‌اِی دریافت کرده است، این طور آموزش می‌بیند که فقط به آن جزء پاسخ دهد.

او می‌گوید: «اگر آن آنتی‌ژن اندکی تغییر کرده باشد، یا اگر آن ویروس کمی تغییر کرده باشد، [سیستم ایمنی] همچنان طوری واکنش نشان می‌دهد که گویی با همان مورد سابق مواجه است.»

واکسن‌های کووید۱۹ بر اساس پروتئین سُنبُله‌ ویروس اصلی ساخته شده‌اند که در ووهان شناسایی شده است. ملون می‌گوید آن سویه‌ ویروس دیگر وجود ندارد، و دیگر در بین مردم در گردش نیست.

فرض کنید واکسنی که مبتنی بر سویه‌ ویروسیِ است که ازبین‌رفته است، به طور مکرر تجویز و تزریق شود. این امر، سیستم ایمنی را طوری آموزش می‌دهد که هرچه بیشتر بر آنتی‌ژنی تمرکز کند که از طریق واکسن دریافت شده، و هر چیز دیگری را که کمی متفاوت است، نادیده بگیرد. ملون ضمن تشریح این پدیده، آن را نقش‌گذاری ایمنی می‌نامد.

ملون می‌افزاید: «ادبیات و پشتوانه‌ نظری نقش‌گذاری ایمنی، بسیار مستحکم است. در حال حاضر، مقاله‌ها دارند یکی پس از دیگری در مجلات معتبر داوری همتا از آزمایشگاه‌های برتر سراسر جهان، این مسئله را مستند می‌کنند.»

ملون بیان می‌دارد: این پدیده مدت‌هاست که در حوزه‌ واکسن‌شناسی شناخته شده، اما موضوعی ممنوعه محسوب می‌شود و افرادی که در این زمینه کار می‌کنند، ترجیح می‌دهند در مورد آن صحبت نکنند.

ایمنی واکسن در مقابل ایمنی طبیعی

ملون با استناد به مقاله‌ای که در مجله‌ دانشگاهی ساینس منتشر شده است، می‌گوید: کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در بریتانیا -که بسیاری از آنها به نوع ووهان ویروس آلوده شدند و همچنین سه یا چهار نوبت واکسن کووید۱۹ دریافت کردند- در حال گسترش عفونت‌های مزمن مکرر از نوع اُمیکرون بوده‌اند.

ملون می‌گوید مقاله‌ دیگری که در نیچر منتشر شده، نشان می‌دهد که تکامل ویروس، برآمده از جمعیت عموم مردم نیست، بلکه برآمده از افرادی است که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و چندین نوبت واکسن دریافت کرده‌اند. همچنین حدود ۳۰ درصد از جمعیتی که در سطح بالایی واکسینه شده‌اند، مبتلا به عفونت‌های مکرر هستند.

ملون خاطرنشان می‌کند که این امر، برخلاف آن روایت غالبی است که می‌گوید افراد واکسینه‌نشده، جمعیت عمومی را در معرض خطر قرار می‌دهند.

ملون با استناد به یک مقاله علمی از قطر، که هنوز داوری همتا نشده است (پی‌دی‌اف)، می‌گوید: ایمنی طبیعی در برابر عفونت کووید۱۹ حداقل ۱۴ ماه دوام می‌آورد؛ ازجمله ایمنی دربرابر سویه‌های اُمیکرون.

وی می‌افزاید با وجود این، ایمنی ناشی از واکسن تنها دو ماه دوام می‌آورد.

مشکلات دیگر واکسنها

ملون به مشکلی در واکسن‌های ام‌آراِن‌اِی فعلی اشاره می‌کند.

زمانی که یک واکسن به بازوی یک بیمار تزریق می‌شود، آراِن‌اِی واکسن، که یک آراِن‌اِی اصلاح‌شده است، قرار است تنها دو ساعت دوام بیاورد. اما مطالعه‌ای از دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد که -به گفته‌ ملون- «آراِن‌اِی حداقل به مدت ۶۰ روز در آن حول و حوش باقی می‌ماند.»

ملون ابراز می‌دارد: با وجود این، دولت تنها آن بیماری‌ها و واکنش‌های برآمده از واکسن را در نظر می‌گیرد که در دو هفته‌ اول پس از واکسیناسیون، در سامانه گزارش عوارض جانبی واکسن‌ها (VARES) ثبت می‌شوند؛ حتی اگر دو ماه بعد دارو هنوز در بدن باشد.

ملون، رئیس و هم‌بنیان‌گذار اتحادیه بین‌المللی پزشکان و دانشمندان پزشکی‌‌‌‌ می‌گوید که بیش از ۱۷۰۰۰ دکتر و دانشمند بیانیه‌ای را امضا کرده‌اند که در آن به صراحت اعلام شده است که واکسن‌های ژنتیک باید کنار گذاشته شوند.

او تصریح می‌کند: «این واکسن‌های ژنتیک، کار نمی‌کنند.»

مطالب دیگر:

چرا تعداد موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از کووید۱۹ در آفریقا نسبت به کشورهای توسعه یافته کم است (قسمت اول)

دستور کار ۲۰۳۰ سازمان ملل متحد در خصوص محدودیت‌های کشاورزی

دکتر ریش: آنتی‌بادی‌های حاصل از تزریق واکسن به جای نقش خنثی‌کننده، نقش مداخله‌گر دارند

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی