قوه قضائیه جمهوری اسلامی اعلام کرد حکم اعدام بهمن فرزانه، متهم پرونده قتل الهه حسیننژاد، پس از تأیید در دیوان عالی کشور، بامداد چهارشنبه اجرا شد.
رسانههای داخلی ایران گزارش دادهاند: «ناتوانی خانواده الهه در پرداخت مابهالتفاوت دیه قاتل و مخالفت قاضی با پرداخت این مبلغ از بیتالمال، یکی از موانع اجرای حکم بود. سرانجام با دستور رئیس قوه قضائیه، این مبلغ از محلی تامین شد و با رفع این مانع قصاص، قاتل الهه حسیننژاد صبح امروز اعدام شد.»
الهه حسیننژاد در عصر چهارم خرداد سال گذشته در میدان آزادی تهران، بر یک خودروی سمند نقرهای رنگ سوار شد تا به خانهاش در اسلامشهر برود.
او در پیامی به مادرش گفت که بیست دقیقه دیگر به خانه میرسد، اما ۲۰ دقیقهای که او وعده بازگشت به خانه را داده بود، روزها به طول انجامید. در نهایت، پلیس آگاهی تهران بعد از گذشت ۱۱ روز، اعلام کرد که الهه حسیننژاد به قتل رسیده و قاتلش نیز دستگیر شده است.
براساس گزارش قوه قضائیه جمهوری اسلامی بعد از اعترافات متهم به قتل و وجود مستندات، اولیای دم درخواست قصاص نفس برای بهمن فرزانه کردند و سرانجام او در بامداد چهارشنبه، ۳۰ اردیبهشت اعدام شد.
















