Search
Asset 2

ارلینگ هالند: شانس کم نروژ برای قهرمانی در جام جهانی، فشار را از روی تیم برمی‌دارد

ارلینگ هالند، مهاجم تیم ملی نروژ، گفت تیمش پیش از دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی هیچ فشاری احساس نمی‌کند.
ارلینگ هالند، مهاجم شماره ۹ تیم ملی نروژ، پس از پیروزی ۲ بر ۱ برابر برزیل، در ۵ ژوئیه ۲۰۲۶ با هم‌تیمی‌های خود در اجرای جشن معروف «وایکینگ رو» (Viking Row) شرکت می‌کند.(Elsa/Getty Images)

ارلینگ هالند، مهاجم تیم ملی نروژ، گفت تیمش پیش از دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی هیچ فشاری احساس نمی‌کند.

نروژ روز شنبه ۲۰ تیر در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف انگلیس خواهد رفت.

نروژ ششمین شانس قهرمانی جام جهانی را دارد، اما فاصله زیادی با انگلیس، یکی از مدعیان اصلی قهرمانی، دارد.

هالند روز گذشته در جمع خبرنگاران گفت به نظر او انگلیس باید به شانس خود برای صعود اطمینان داشته باشد، اما همه تیم‌های ملی باید فروتن بمانند.

او در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره شانس نروژ برای قهرمانی گفت: «هنوز خیلی کم است. فکر می‌کنم چند مدعی مشخص وجود دارند. انگلیس یکی از آن‌هاست. بنابراین فکر می‌کنم همه شما باید تمام فشار را روی بازیکنان انگلیس بگذارید.»

او افزود فشار واردشده بر انگلیس برای کسب نتیجه، چیزی است که نروژ می‌تواند از آن به سود خود استفاده کند.

خبرنگار دیگری اشاره کرد که هواداران انگلیس مطمئن هستند تیمشان روز شنبه ۲۰ تیر پیروز خواهد شد. هالند گفت آن‌ها حق دارند چنین اعتمادی داشته باشند.

او گفت: «فکر می‌کنم همه باید فروتن بمانند، اما بله، آن‌ها باید به صعودشان اطمینان داشته باشند. قطعاً. بالاخره انگلیس است.»

نروژ یکی از شگفتی‌سازان جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است. این تیم در مرحله گروهی با پیروزی ۴ بر ۱ مقابل عراق و ۳ بر ۲ برابر سنگال عملکرد خوبی داشت، اما سپس با نتیجه ۴ بر ۱ مقابل فرانسه شکست خورد و به عنوان تیم دوم گروه صعود کرد.

نروژ در مرحله یک‌شانزدهم نهایی با نتیجه ۲ بر ۱ ساحل عاج را شکست داد و سپس با پیروزی ۲ بر ۱ مقابل برزیل، جهان فوتبال را شگفت‌زده کرد.

هالند درباره موفقیت نروژ گفت: «اصلاً انتظارش را نداشتم. بارها این را گفته‌ام، حتی قبل از بازی با برزیل. انتظارش را نداشتم و راستش الان هم انتظارش را نداشتم. اینکه با نروژ در جام جهانی به مرحله یک‌چهارم نهایی برسیم، حتی برای خودم هم بسیار غافلگیرکننده است.»

او گفت موفقیت تیمش او را شگفت‌زده کرده، اما از حمایت هواداران قدردانی می‌کند.

هالند افزود: «بازی مقابل برزیل برای ما نروژی‌ها واقعاً دیوانه‌وار بود و اینکه برزیل را شکست بدهیم و بعد در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی در آمریکا مقابل انگلیس بازی کنیم، واقعاً اتفاق ویژه‌ای است. اگر تصاویر جشن مردم در نروژ را ببینید، متوجه می‌شوید این وضعیت برای نروژ عادی نیست. بنابراین واقعاً اتفاق بسیار خاصی است.»

هالند گفت بازی در جام جهانی افتخاری بزرگ و یکی از مهم‌ترین اهداف شخصی او بوده است. او افزود از اینکه در کنار هم‌تیمی‌هایش مقابل بهترین تیم‌های فوتبال جهان بازی می‌کند، قدردان است.

او گفت: «اگر بخواهم فقط یک چیز را انتخاب کنم، مربوط به اولین بازی مقابل عراق است؛ اینکه فقط اطرافم را در ورزشگاه نگاه می‌کردم. درک همه چیز سخت است، چون باید بازی را طوری انجام بدهید که انگار یک جلسه تمرینی است. من سعی می‌کنم همین کار را انجام دهم. بنابراین درک همه چیز دشوار است، اما وقتی جام جهانی است، باید تا حدی این فضا را هم درک کنید.»

این مسابقه برای هالند از نظر شخصی نیز اهمیت زیادی دارد. او در انگلیس متولد شده است؛ زمانی که پدرش، آلف-اینگه هالند، برای باشگاه لیدز یونایتد بازی می‌کرد. هالند نیز از سال ۲۰۲۲ برای منچسترسیتی به میدان می‌رود.

در دیدار روز شنبه، او مقابل دوستان و رقبایش از لیگ برتر انگلیس قرار خواهد گرفت.

هالند گفت: «این بازی، بازی خاصی است. برای من خیلی ویژه است، چون در انگلیس بازی می‌کنم و در انگلیس به دنیا آمده‌ام و همچنین مقابل هم‌تیمی‌هایم و دیگر بازیکنان قرار می‌گیرم. بنابراین کمی… عجیب نیست، اما… اسمش را به انگلیسی نمی‌دانم. بازی جالبی است و قرار است بازی خوبی باشد.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی