Search
Asset 2

کشف اجساد پنج عضو یک خانواده در تهران؛ دو برادر به قتل اعتراف کردند

اجساد پنج عضو یک خانواده شامل مادر، دو دختر و دو پسر، از یک چاه عمیق در محدوده بلوار سیمون بولیوار تهران کشف و خارج شد.
(Social Media)

اجساد پنج عضو یک خانواده شامل مادر، دو دختر و دو پسر، از یک چاه عمیق  در محدوده بلوار سیمون بولیوار تهران کشف و خارج شد.

به گزارش رسانه‌های داخلی، دو برادر در جریان بازجویی‌ها به قتل پنج عضو خانواده در خانه‌ای در پونک اعتراف کردند و انگیزه خود را مسائل مالی و اختلاف بر سر ارثیه عنوان کردند.

براساس اعترافات منتشر شده دو متهم بعد از قتل اعضای خانواده شان، تمامی اموال و ارثیه خانوادگی را به طلا تبدیل کردند، اما بعد از مدتی، یک زنی که مهمانشان بود، با خوراندن قرص این دو برادر را بیهوش و طلاها را به سرقت برد.

تحقیقات درباره ناپدید شدن این خانواده از حدود یک سال پیش در اداره چهارم پلیس آگاهی تهران آغاز شده بود و ماجرا پس از آن در دستور کار پلیس قرار گرفت که زنی جوان با مراجعه به پلیس آگاهی، از ناپدید شدن همسرش خبر داده بود.

او گفته بود همسرش پیش از خاموش شدن تلفن همراهش، پیامکی درباره سفر به ترکیه ارسال کرده بود.

در ادامه تحقیقات، کارآگاهان متوجه شدند مادر، دو دختر و یک پسر این خانواده نیز ناپدید شده‌اند و بررسی‌های پلیس در نهایت به دو برادر خانواده رسید و آن‌ها مورد ظن قرار گرفتند.

به نوشته روزنامه هفت صبح، یکی از این دو برادر پس از دستگیری، محل اختفای برادر دیگر را در بندر انزلی به پلیس اعلام کرد و متهم دوم نیز بازداشت و به تهران منتقل شد.

بر اساس اظهارات یکی از متهمان، این دو برادر ابتدا سه عضو خانواده خود را با شلیک گلوله کشتند و سپس مادر و خواهرشان را خفه کردند و پس از آن، اجساد را در داخل گونی قرار دادند و در چاهی که در محل حفر شده بود، در عمق حدود ۲۰ تا ۲۵ متری دفن کردند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی