Search
Asset 2

قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره مذاکرات با جمهوری اسلامی کاهش یافت

قیمت جهانی نفت روز جمعه کاهش یافت. این کاهش پس از آنکه دونالد ترامپ اعلام کرد پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره حمله‌ای به ایران انجام نخواهد داد اتفاق افتاد.
(Andreas SOLARO / AFP via Getty Images)

قیمت جهانی نفت روز جمعه ۹ اکتبر کاهش یافت. این کاهش پس از آنکه رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در ماه آینده حمله‌ای به جمهوری اسلامی انجام نخواهد داد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ پیشرفت‌هایی داشته است، اتفاق افتاد.

به گزارش رویترز، اظهارات ترامپ نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه نفت خاورمیانه را کاهش داد؛ نگرانی‌هایی که در ماه‌های اخیر و در پی جنگ هشت‌ماهه و محدودیت عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز، بازارهای جهانی انرژی را تحت تأثیر قرار داده است.

بنابر این گزارش، تا ساعت ۴:۵۰ بامداد جمعه به وقت گرینویچ، بهای معاملات آتی نفت برنت با یک دلار و ۳۷ سنت کاهش، معادل ۱.۳ درصد، به ۱۰۲ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با یک دلار و ۹ سنت کاهش، معادل ۱.۲ درصد، به ۹۰ دلار و ۴۰ سنت در هر بشکه رسید.

ترامپ روز پنج‌شنبه اعلام کرد که واشینگتن در حال انجام «گفت‌وگوهای سازنده» با جمهوری اسلامی است و پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در سوم نوامبر، حمله‌ای برنامه‌ریزی نشده است. این اظهارات پس از انتشار گزارش‌هایی مطرح شد که از احتمال حمله آمریکا پیش از انتخابات حکایت داشتند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی