Search
Asset 2

سنتکام: نیروهای آمریکایی عبور ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز را تسهیل کردند

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که نیروهای آمریکایی به همراه شرکای منطقه‌ای خود، عبور بیش از ۱۹ میلیون بشکه نفت خام از تنگه هرمز را در یک روز تسهیل کرده‌اند.
تنگه هرمز.(U.S. Navy via Getty Images)

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که نیروهای آمریکایی به همراه شرکای منطقه‌ای خود، عبور بیش از ۱۹ میلیون بشکه نفت خام از تنگه هرمز را در یک روز تسهیل کرده‌اند.

سنتکام روز چهارشنبه ۲۲ مهر اظهارات فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران درباره کنترل تنگه هرمز و تهدید ناوهای جنگی آمریکا را رد کرد و افزود که کنترل این آبراه راهبردی در اختیار نیروهای آمریکایی و شرکای منطقه‌ای واشنگتن است.

در بیانیه سنتکام آمده است که فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران مدعی شده است تنگه هرمز تحت کنترل سپاه قرار دارد و هر ناو جنگی آمریکایی که به این منطقه نزدیک شود، «غرق خواهد شد.»

فرماندهی مرکزی آمریکا در پاسخ به این اظهارات اعلام کرد: «فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران دیگر نیروی دریایی در اختیار ندارد.»

سنتکام همچنین تأکید کرد که نیروهای آمریکایی و شرکای منطقه‌ای آن‌ها آشکارا کنترل تنگه هرمز را در دست دارند.

براساس این بیانیه، نیروهای آمریکایی روز گذشته به کشورهای شریک خود در خلیج فارس کمک کردند تا بیش از ۱۹ میلیون بشکه نفت خام را از تنگه هرمز عبور دهند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی