ایلیا بنرشید، شهروند ۲۲ ساله و از بازداشتشدگان اعتراضات سراسری دیماه، از سوی دادگاه انقلاب اصفهان به اتهام «محاربه» به اعدام محکوم شده است.
او همچنین در همین پرونده به بیش از چهار سال زندان و مجازات تکمیلی محکوم شده است.
براساس گزارش هرانا، شعبه پنجم دادگاه انقلاب اصفهان حکم اعدام این معترض جوان را به اتهام «محاربه از طریق مشارکت در تخریب اموال عمومی» صادر کرده و رای دادگاه به او ابلاغ شده است.
بنرشید که اهل شاهینشهر اصفهان است، از دوم بهمنماه ۱۴۰۴ در بازداشت به سر میبرد و هماکنون در زندان دستگرد اصفهان به سر میبرد.
بر اساس این گزارش، دادگاه انقلاب علاوه بر حکم اعدام، این زندانی را به اتهام «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» به سه سال و شش ماه و یک روز حبس تعزیری محکوم کرده است.
او همچنین به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به تحمل ۹ ماه و یک روز زندان محکوم شده و دادگاه بهعنوان مجازات تکمیلی، دو سال ممنوعیت خروج از کشور را نیز برای او تعیین کرده است.
این احکام در حالی صادر شدهاند که بنرشید پیشتر نیز در پرونده قضایی دیگری با مجازات زندان و شلاق روبهرو شده بود.
به نوشته هرانا، شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری دو شاهینشهر در خردادماه سال جاری، این جوان معترض را به شش ماه حبس و تحمل ۲۰ ضربه شلاق محکوم کرده بود.
رسیدگی به اتهامات بنرشید در شعبه پنجم دادگاه انقلاب اصفهان نیز در اواسط فروردینماه سال جاری انجام شده بود.
در گزارش هرانا مشخص نشده است که حکم اعدام صادرشده قطعی است یا امکان اعتراض و تجدیدنظرخواهی نسبت به آن وجود دارد.

















